UFC300 OLYPICKS TASUTA VIKTORIIN FREEBET AUHINDADEGA

UFC300 OLYPICKS

UFC300 OLYPICKS

94
UFC300 Olypicks tasuta viktoriin – osale ja võida omale freebet! 🆓

UFC300 OlypicksHei, spordiäss! ✨ Kas oled valmis sukelduma põnevusse ilma igasuguse riskita? OlyPicks kutsub sind osalema erakordses viktoriinis, kus võid endale napsata 20 € freebet’i – ja see kõik on täiesti tasuta! Pole vaja rahakotti kergitada ega sissemakseid teha. Ainuke, mida vajad, on OlyBeti konto. Pole veel liige? Pole probleemi! Liitu siin ja ava uksed adrenaliinist pakatavasse spordiviktoriinide maailma. 🚀

OlyPicksi viktoriin paneb proovile su sporditeadmised ja ennustusoskused. Sinu missiooniks on jagada oma ettenägelikkust, vastates kuuele küsimusele eelseisva UFC megaürituse kohta. Iga õige vastus viib sind sammukese lähemale peavõidule – 20 € freebet’ile OlyBeti spordiennustuses! Ja parim osa? Sinu freebet’iga saavutatud netovõidud on sinu raha, ilma igasuguse lisakohustuseta.

Nii et, mida ootad? Anna oma spordiarmastusele uus mõõde ja võta väljakutse vastu! 🌟


UFC300 OLYPICKS

UFC 300, mida peetakse ajalooliseks võitluskunstide sündmuseks, toimub 13. aprillil 2024 T-Mobile Arenal Las Vegases, Nevada osariigis. Eesti aja järgi toimub sündmus 14, aprillil, pühapäeva varahommikul. Selle sündmusega tähistatakse UFC kolmesajandat peamist üritust, pakkudes mitmeid põnevaid matše erinevates kaalukategooriates.

UFC koduleht – UFC300 Pereira vs Hill

Peamatšis kohtuvad poolraskekaalu tiitli nimel praegune meister Alex Pereira (9-2) ja Jamahal Hill (12-1 (1)). Pereira ja Hilli kohtumine on kõrgelt oodatud, kuna Hill naaseb pärast vigastust, et võistelda 205-naelases (~93 kg) kaalus​​.

Üritusel toimub ka naiste õlgkaalu tiitlimatš, kus omavahel lähevad vastamisi Hiina võitlejad Zhang Weili (24-3) ja Yan Xiaonan (17-3 (1)). Zhang Weili, kes on üks UFC naiste divisjoni dominantsemaid võitlejaid, kaitseb oma tiitlit Xiaonani vastu, püüdes teistkordselt tiitlit kaitsta​.

Lisaks lähevad kergekaalus vastamisi Justin Gaethje (25-4) ja Max Holloway (25-7), kus Gaethje “BMF” vöö (“baddest motherfucker”) on mängus. See kohtumine on pälvinud fännide seas suurt tähelepanu, kuna mõlemad võitlejad on tuntud oma põneva võitlusstiili poolest. Gaethje kaalukategooria vahetusega kohtumine Hollowayga lubab tulla tõeliseks põnevuslahinguks​.

Charles Oliveira (34-9 (1)) ja Arman Tsarukyan (21-3) võitlevad samuti kergekaalus, kus panuseks on võimalus võistelda tiitlile. See matš toob kokku endise meistri Oliveira ja tõusva tähe Tsarukyani, kellest mõlemad soovivad tõestada end kui kategooria parimaid​.

UFC 300 pakub ka teisi kõrgetasemelisi kohtumisi, sealhulgas Bo Nickal vs. Cody Brundage keskkaalus, Jiří Procházka vs. Aleksandar Rakić poolraskekaalus ning paljud teised, pakkudes kogu õhtu vältel tipptasemel võitluskunstide meelelahutust.

UFC 300 sündmus kujutab endast tõelist tähistamist UFC ajaloos, tuues kokku parimad võitlejad ja pakkudes põnevaid matše, mis jäävad fännidele meelde pikaks ajaks.


UFC300 OLYPICKS ERIPAKKUMINE

UFC300 Olypicks

  • Küsimustele saab vastata kuni:
    14. aprill 2024, kell 05:59:59
  • Kui Sul ei ole veel kontot, siis esmalt registreeri omale konto.
    Konto loomine


  • Olybeti UFC300 OlyPicks kampaania on avatud kõigile (vanus 18+), kellel on OlyBeti konto. 🆓
  • Osalemiseks logi sisse oma Olybeti kontole ja vali:
    FREE-TO-PLAY MÄNGUD / OLYPICKS / UFC 300

    • Sealt lehelt leiad ka teised tasuta osalemisega Olypicks mängud. Igas Olypicks mängus saad osaleda 1 kord.
    • Vasta viktoriini küsimusetele ja teeni omale 20 € freebet.

OLYPICKS VIKTORIINI AUHINNAD

  • Saa 6 õiget vastust ning võidad 20 € FREEBETI! 🏆
  • Saa 5 õiget vastust ning võidad 5 € FREEBETI! 💰

🚀 Haara kinni võimalusest, et teenida omale tasuta spordipanus!

UFC300 OLYPICKS KÜSIMUSED

Hei, UFC entusiastid! 👊 Antud küsimused ootavad sind Olybeti OlyPicks lehel. Meiepoolsed prognoosid põhinevad süvitsi analüüsidel, kuid nagu iga spordisõber teab, on võistlustulemused alati veidi ettearvamatud. Just see teebki spordi nii paeluvaks! Pidage meeles, et lõplikud tulemused lukustuvad alles siis, kui võitlusringis kõlab viimane kellahelin. Seega, võtke meie soovitused kaasa, kuid jääge valvsaks – UFC 300 võib tuua üllatusi, mis panevad kogu spordimaailma kihama!

  1. UFC300 OlypicksAlex Pereira vs Jamahal Hill – kes võidab võitluse?
    • Alex Pereira
    • Jamahal Hill

    Põhjus: Jamahal Hill on näidanud muljetavaldavat tõusu ja jõudlust viimastes matšides. Tema püstivõitlus ja knockout’i võime on silmapaistev, mis võib anda talle eelise Alex Pereira vastu, kes on samuti tugev lööja, kuid võib leida Hillist taktikalise vastase.


  2. Alex Pereira vs Jamahal Hill – kas võitlus läheb 3. raundi?
    • Jah
    • Ei

    Põhjus: Mõlemad võitlejad on tuntud oma vastupidavuse ja võime eest võitlust pikalt jätkata. Arvestades nende varasemaid võistlusi, on tõenäoline, et nad mõõdavad üksteist hoolikalt, enne kui teevad otsustavaid liigutusi, mis viib matši 3. raundi või kaugemale.


  3. Weili Zhang vs Xiaonan Yan – kas võitlus läheb 5. raundi?
    • Jah
    • Ei

    Põhjus: Weili Zhang ja Xiaonan Yan on mõlemad tuntud oma erakordse vastupidavuse poolest. Nende võime absorbeerida ja teha lööke ennustab, et võitlus võib kesta kõik planeeritud raundid, jõudes 5. raundi.


  4. Justin Gaethje vs Max Holloway – kes võidab võitluse?
    • Justin Gaethje
    • Max Holloway

    Põhjus: Justin Gaethje’l on plahvatusliku võimsuse ja suurepärase maadlusbaasiga kombinatsioon, mis võib Max Holloway jaoks osutuda keeruliseks. Gaethje võime tekitada suurt kahju nii püstivõitluses kui ka maas, annab talle selle matši eelise.


  5. Charles Oliveira vs Arman Tsarukyan – milline on võidumeetod?
    • KO/TKO/DQ
    • Alistumine
    • Otsus

    Põhjus: Charles Oliveira on tuntud oma maailmaklassi džiu-džitsu poolest, olles saavutanud paljud oma võidud alistumisega. Tema võime leida alistusi mitmekülgsetes olukordades teeb alistumise kõige tõenäolisemaks võidumeetodiks.


  6. Bo Nickal vs Cody Brundage – kas võitlus läheb 2. raundi?
    • Jah
    • Ei

    Põhjus: Kuigi Bo Nickal on näidanud, et suudab oma vastaseid kiiresti alistada, on Cody Brundage tugev vastane, kes võib esimese raundi rünnakuid taluda. Oodata on, et mõlemad võitlejad kasutavad esimest raundi vastase tunnetamiseks, viies võitluse vähemalt 2. raundi.


UFC300 Olypicks "MÄNGIMA" 

Olybet tervitusboonus
€25 RISKIVABA PANUS + €10 FREEBET
Olybet logoTee €25 sissemakse ja saad €25 riskivaba panuse ning €10 tasuta panuse! Saadud võidud ja tagasi saadud raha on koheselt Sinu oma, ühtegi lisatingimust ei ole.
    Kasuta võimalust panustada 100% RISKIVABALT! 
      Rohkem infot siit: LINK
      Konto loomisel kasuta boonuskoodi:  SPORT25 
      €25 RISKIVABA PANUS BOONUS 1

      OLYBET SPORDIENNUSTUS ÜLEVAADE


      soundicon

      ÄRA MAGA MAHA PARIMAID PAKKUMISI!

      Spämmi ei saadeta! Uudiskirjast on võimalus loobuda igal hetkel.

      KINGSWIN KASIINO ÜLEVAADE