Arhiiv

EURO 2024 OLYPICKS ⚽ TASUTA OSALEMISEGA VIKTORIINID

EURO 2024 OLYPICKS ⚽

EURO 2024 OLYPICKS ⚽

96
Euro 2024 Olypicks – tasuta osalemisega viktoriin!

Ahoi jalkasõber! Kas soovid oma spordiennustuse oskusi proovile panna, et võita tasuta panuseid ilma rahalist riski võtmata? OlyBet spordikampaania Olypicks pakub just seda: viktoriin freebet auhindadega!

🌟 Viktoriinil osalemine on 100% TASUTA! Deposiiti tegema ei pea. Logi sisse oma OlyBet’i kontole (vajadusel loo esmalt konto) ja alusta osalemist. Igas Olypicks mängus saad osaleda üks kord, seega tee oma valikud targalt.

🏅 Auhinnaks on tasuta panused! Vasta õigesti kuuele küsimusele ja võidad 20 euro FreeBet’i. Viie õige vastuse korral saad 5 euro FreeBet’i. Võidetud tasuta panusega saadud netovõitud on pärisraha, lisatingimused puuduvad.

Euro 2024 mängude teemalised Olypicks viktoriinid toimuvad terve Euroopa Meistrivõistluste vältel.


UEFA EURO 2024

Berliini suvi on täis elektrit ja ootust, sest kogu Euroopa jalgpallimaailm hoiab hinge kinni, valmistudes aasta suurimaks jalgpalliürituseks – EURO 2024 finaaliks. See on mäng, mis lubab jääda ajalukku, kuna Inglismaa ja Hispaania võitlevad 14. juulil Olympiastadionil, eesmärgiga võita ihaldatud trofee.

Euro 2024 OlypicksInglismaa, kellel on suurepärane võimalus lõpuks kätte saada oma esimene Euroopa meistritiitel, on sellel turniiril näidanud uskumatut südikust ja osavust. Poolfinaalis suutsid nad viimase hetke väravaga alistada Hollandi tulemusega 2-1, tänu Ollie Watkins’i hiilgavale esitusele. Inglismaa teekond finaali on olnud täis draamat ja võitlusi, sealhulgas penaltiseerias Šveitsi vastu ja lisaajal võiduga Slovakkia üle. Gareth Southgate’i meeskond on tulvil andekaid mängijaid nagu Jude Bellingham, Harry Kane ja Phil Foden, kes kõik on valmis andma endast parima, et lõpuks võita kuld.

Teisel pool seisab Hispaania, kolmekordne Euroopa meister, kes on taas tõestanud oma üleolekut Euroopa jalgpallis. Nende teekond finaali on olnud veatu, võites kõik oma mängud, sealhulgas veerandfinaalis Saksamaa ja poolfinaalis Prantsusmaa alistamise. Eriti säranud on noor talent Lamine Yamal, kes on oma esitusoskustega vallutanud kõigi südamed. Hispaania on sihikindlalt liikunud neljanda tiitli poole ja nende meeskonna koostöö, osavus ja distsipliin on olnud kadestusväärsed.

Olympiastadion Berliinis pakub suurejoonelise tausta sellele ikoonilisele lahingule. Staadion, mis on juba näinud mitmeid ajaloolisi sündmusi, on valmis võõrustama veel üht suurepärast peatükki jalgpalli ajaloos. Fännid üle kogu Euroopa kogunevad, et tunnistada, kuidas need kaks jalgpallihiiud annavad endast kõik viimse viletähiseni. Publik on täis ootust ja energiat, lipud lehvivad, hümnid kajavad ja õhus on tunda võidu lõhna.

Finaali saab olema ülekantud üle maailma, miljonid silmapaarid jälgivad iga liigutust, iga söötu ja iga väravat. Kas Inglismaa suudab murda oma pikaaegse needuse ja tõsta trofee esmakordselt pea kohale? Või lisab Hispaania oma võidukasse ajalukku veel ühe peatüki? Kõik selgub 14. juulil, kui jalgpalli kõige põnevam ja emotsionaalsem lahing leiab aset Berliini südames.


Turniir pakub palju põnevust ka edaspidi, kuna suurimad tähed ja meeskonnad võitlevad Euroopa meistritiitli nimel.


JALGPALLI OLYPICKS KAMPAANIA

EURO 2024 OLYPICKS

  • Küsimustele saad Olybeti lehel kuni vasta Olypicks mängude alguseni.
  • Kui Sul ei ole veel kontot, siis esmalt registreeri omale konto.
    Konto loomine


  • Tee Olybeti Olypicks lehel oma tasuta ennustused.
    OLYBET / TASUTA MÄNGUD / Vali soovitud OlyPicks

    • Võidetud tasuta panus (freebet) kantakse sinu OlyBeti kontole.
    • Tasuta panusega saab teha mängueelse või live panuse vabalt valitud spordile (koef.1.5+).
    • Tasuta panusega saadud netovõit on pärisraha, läbimängimise nõue puudub.

Juhul kui soovid testida oma spordialaseid teadmisi, siis külasta OlyBet’i veebilehte ja võta osa jalgpalli OlyPicks kampaaniast! 🌟

EURO 2024 OLYPICKS "MÄNGIMA" nupp

 

Olybet tervitusboonus
€25 RISKIVABA PANUS + €10 FREEBET
Olybet logoTee €25 sissemakse ja saad €25 riskivaba panuse ning €10 tasuta panuse! Saadud võidud ja tagasi saadud raha on koheselt Sinu oma, ühtegi lisatingimust ei ole.
    Kasuta võimalust panustada 100% RISKIVABALT! 
      Rohkem infot siit: LINK
      Konto loomisel kasuta boonuskoodi:  SPORT25 
      €25 RISKIVABA PANUS BOONUS 1

      OLYBET SPORDIENNUSTUS ÜLEVAADE


      soundicon

      ÄRA MAGA MAHA PARIMAID PAKKUMISI!

      Spämmi ei saadeta! Uudiskirjast on võimalus loobuda igal hetkel.

      VIVATBET KASIINO Tervitusboonus
      Translate »