Arhiiv

JAANIPÄEVA TASUTA SPINNID JA SLOTITURNIIR PAF KASIINOS

Jaanipäeva tasuta spinnid

JAANIPÄEVA TASUTA SPINNID

89
Jaanipäeva tasuta spinnid ja slotiturniir Paf kasiinos.

✨ Kas oled valmis Jaanipäeva tähistama põnevate slotimängudega? Paf kasiino pakub võimalust võita tasuta spinne! Osale ja naudi mängurõõmu koos lisaboonustega.

SchlagerSlottenJaanipäeva tasuta spinnid: saad valida oma lemmikmängu ja võita 20 tasuta spinni. Lihtsalt mängi valitud slotimängu 30 € eest ja saad samas mängus kasutada tasuta spinne, igaüks väärtusega 0.20 €. Hea uudis on see, et tasuta spinnide võitudele puudub läbimängimise nõue!

Lisaks toimub 1500 € Jaanipäeva slotiturniir, kus osalevad Paf Games studio kolm põnevat slotimängu: Rampen Rytmikäs Riemuriihi, SchlagerSlotten™ ja Sällskapsresan.


JAANIPÄEVA TASUTA SPINNID

JAANIPÄEVA TASUTA SPINNID

  • Kampaania kestab kuni:
    23. juuni 2024, kell 23:59
  • Kampaania leiad Paf lehelt:
    MENÜÜ / PAKKUMISED / SLOTIMÄNGUDE PAKKUMISED / Vali oma mäng ja saa 20 tasuta keerutust
  • Kui Sul ei ole veel kontot, siis loo omale konto:
    Konto loomine


  • Kui oled loginud sisse oma Paf kontole, siis aktiveeri “Vali oma mäng ja saa 20 tasuta keerutust” kampaanilehel pakkumine ja vali soovitud slotimängu pakkumine, et sellega liituda.
    Sul on võimalus valida antud pakkumiste vahel:

    • Mängi 30 € eest mängus Rampen Rytmikäs Riemuriihi ja saad 20 tasuta vooru.
    • Mängi 30 € eest mängus SchlagerSlotten™ ja saad 20 tasuta vooru.
    • Mängi 30 € eest mängus Sällskapsresan ja saad 20 tasuta vooru.
  • Tasuta spinnide võitudele puudub läbimängimise nõue.
  • Lisaboonusena toimub antud mängudes 1500 € Jaanipäeva slotiturniiril.

Tähista Jaanipäeva Paf kasiino slotimängudega ja naudi tasuta spinne! 🎉

Jaanipäeva tasuta spinnid nupp "MÄNGIMA"

Rampen Rytmikäs Riemuriihi

Rampen Rytmikäs RiemuriihiRampen Rytmikäs Riemuriihi on Paf kasiino slotimäng, mille keskmes on Soome koomiku Pirkka-Pekka Peteliuse loodud tegelased. Mängul on viis rullikut ja 20 võiduliini, ning see sisaldab erinevaid boonusmängu elemente, nagu laienevad wildid, juhuslikult levivad wildid, kordistaja wildid ja kõndivad wildid. Iga tegelane toob kaasa oma unikaalse wild-funktsiooni, mis suurendab mängu põnevust ja võiduvõimalusi.

Mängul on ka Mystery Win funktsioon, mis võib suvalise kaotava keerutuse järel anda kuni 16-kordse võidu. Lisaks on mängul suur progressiivne jackpot, mis algab 100 000 €-st ja võib kasvada seni, kuni keegi selle võidab​.

SchlagerSlotten™

SchlagerSlottenSchlagerSlotten™ on inspireeritud Rootsi muusikast ja selle keskmes on kuulus Rootsi muusik Lasse Holm. Mäng pakub viit rullikut ja 20 võiduliini ning sisaldab erinevaid boonusfunktsioone, nagu laienevad wildid ja tasuta spinnid. Mängijad saavad nautida kordistajaid ja juhuslikult lisanduvaid wilde, mis suurendavad võiduvõimalusi.

Lisaks sisaldab mäng progressiivset jackpotit, mis on jagatud teiste Paf Games stuudio mängudega, tagades, et jackpot kasvab kiiresti ja pakub suurt võiduvõimalust. Mängu RTP (Return to Player) on samuti atraktiivne, pakkudes mängijatele suurepärast tasuvust​​.

Sällskapsresan

SällskapsresanSällskapsresan on slotimäng, mis põhineb Rootsi kuulsa näitleja ja koomiku Lasse Åbergi loomingu põhjal. Mängul on viis rullikut ja 20 võiduliini, ning see pakub erinevaid boonusmängu elemente, sealhulgas juhuslikult levivaid wilde ja tasuta spinnide voorusid.

Mängus on ka suur progressiivne jackpot, mis on ühendatud teiste Paf Games stuudio mängudega, pakkudes mängijatele võimalust võita suuri summasid. Mängijad saavad nautida visuaalselt atraktiivset mängukogemust, mis on täis huumorit ja nostalgiat​.

Need mängud on suurepärane valik neile, kes otsivad lõbusat ja tulusat mängukogemust, eriti Jaanipäeva kampaania raames, kus on võimalus võita tasuta spinne ja osaleda slotiturniiril.

 

PAF KASIINO TERVITUSBOONUS

PAF KASIINO ÜLEVAADE


PAF KASIINO KAMPAANIAD

soundicon

ÄRA MAGA MAHA PARIMAID PAKKUMISI!

Spämmi ei saadeta! Uudiskirjast on võimalus loobuda igal hetkel.

TONYBET KASIINO ÜLEVAADE
Translate »