Arhiiv

MÄNGI “MAGIC GEMSTONES” SLOTIMÄNGU JA SAA 20 TASUTA VOORU

20 tasuta vooru

MAGIC GEMSTONES TASUTA VOORUD

90
20 tasuta vooru Paf kasiino slotimängus Magic Gemstones!

Osale Magic Gemstones kampaanias ja võida samas mängus 20 tasuta vooru! 🎉 Sul tuleb kokku mängi vähemalt 30 € eest, et teenida omale tasuta keerutusi põnevas slotimängus Magic Gemstones.

Kasuta pakkumist, et suurendada oma võiduvõimalusi – aktiveeri pakkumine Paf lehel!

Magic GamestonesKas oled kuulnud kuulsast Hope’i teemandist? Hope’i teemant on maailmakuulus sinine kalliskivi, mis paelub oma kauni värvuse ja salapärase ajaloo tõttu. Usutakse, et see pärineb Indiast, kus see algselt oli 115-karaadine kivim. Teemant jõudis Prantsusmaa kuninga Louis XIV valdustesse, kes lasi selle lõigata väiksemaks ja kandis nime “Sinine Prantslane”. Pärast Prantsuse revolutsiooni varastati teemant ja see ilmus uuesti välja Londoni juveeliturul, kust Ameerika pankur Henry Philip Hope selle ostis ja andis sellele oma nime. Hope’i teemanti on peetud õnnetuse ja needuse allikaks, kuna mitmed selle omanikud on kogenud traagilisi sündmusi.

Tänapäeval on see väljapanekus Ameerika Ühendriikide Rahvuslikus Loodusmuuseumis, kus see jätkab külastajate lummamist. Teemandi ainulaadne sinine värv tuleneb väikestest booriosakestest selle struktuuris. Hoolimata oma tormilisest ajaloost on Hope’i teemant endiselt üks hinnatumaid ja tuntumaid kalliskive maailmas.


PAF KASIINO: 20 TASUTA VOORU

20 tasuta vooru Magic Gamestones

  • Kampaania leiad Paf lehelt:
    Menüü / Pakkumised / Slotimängude pakkumised / Slotid – Saa 20 keerutust!

    • Osalemiseks tuleb pakkumine aktiveerida Paf kampaanialehel.
  • Kui Sul ei ole veel kontot, siis loo omale konto:
    Konto loomine


  • Mängi Paf kasiinos Magic Gemstones slotimängu kokku vähemalt 30 € eest ja saad koheselt lisaks 20 tasuta keerutust.
    • Mängimise progressi näed Magic Gemstones slotimängus.
  • Tasuta keerutused saad samas slotimängus.
  • Iga tasuta spin on väärtusega 0,20 €, mis teeb tasuta keerutuste koguväärtuseks 4 €.
  • Kõik saadud võidud on pärisraha, ühtegi lisatingimust ei ole.

20 tasuta vooru nupp "MÄNGIMA"

SLOTIMÄNG MAGIC GEMSTONES

Magic Gamestones

Magic Gemstones on Paf Games Studio loodud slotimäng, mis pakub mängijatele põnevat kogemust 6×6 mänguväljal, kus võite saadakse kaskaadstiilis. See tähendab, et kui saad võidu, siis võidusümbolid kaovad ja nende asemele langevad uued, andes võimaluse täiendavateks võitudeks. Võidukombinatsioonide loomiseks peavad vääriskivid moodustama horisontaalse või vertikaalse kobara vähemalt 5 sümbolist.

Panuste suurus varieerub vahemikus 0.20 € kuni 100 €, mis teeb mängu kättesaadavaks erineva eelarvega mängijatele. RTP ehk teoreetiline tagasimakse protsent on 96,31%, mis on veidi kõrgem kui tööstuse keskmine.

Mängu wild-sümbol on värviline ringikujuline kera, mis asendab teisi sümboleid, aidates moodustada võidukombinatsioone. Erinevad vääriskivid sümbolitena muudavad mängu visuaalselt köitvaks.

Tasuta keerutuste funktsioon käivitub, kui mänguväljale ilmub vähemalt kolm tasuta keerutuste sümbolit, andes mängijale 10 tasuta keerutust. Iga täiendav tasuta keerutuste sümbol lisab veel 2 keerutust. Tasuta keerutuste voorus on ka võidukordaja, mis algab x1 ja tõuseb iga võidu korral ühe võrra, maksimaalselt kuni x10-ni. Suurimad võidud on sageli peidus just tasuta keerutuste voorus.

Kuigi mängu taustaheli on rahustav ja sobib hästi mängu visuaaliga, võib mäng tunduda veidi piiratud oma väheste erifunktsioonide tõttu.

Kokkuvõttes on Magic Gemstones visuaalselt kaunis ja kergesti mõistetav slotimäng, mis, kuigi pakub ainult ühte erifunktsiooni, võib siiski olla nauditav ja põnev selle funktsiooni jahtimisel. 🎰

 

PAF KASIINO TERVITUSBOONUS

PAF KASIINO ÜLEVAADE


PAF KASIINO KAMPAANIAD

soundicon

ÄRA MAGA MAHA PARIMAID PAKKUMISI!

Spämmi ei saadeta! Uudiskirjast on võimalus loobuda igal hetkel.

Prontobet €1000 boonus - alusta võimsalt
Translate »