Eriti Kuum Fantasy Sports Paf-sport Riskivaba Panus Sport

FANTASY SPORTS TASUTA TURNIIR PAF SPORDIENNUSTUSES – VÕIDA OSA 575 € AUHINNAFONDIST!

Tasuta turniir

OSALE TASUTA FANTASY SPORTS TURNIIRIL

94
Tasuta turniir Paf spordiennustuses. Paf pakub võimalust osaleda Fantasy Sports Premier League Pick 7 Freeroll turniiril täiesti tasuta!

Tasuta turniirLiitu tasuta turniiriga, pane oma meeskond proovile ja võida osa 575 € auhinnafondist. Parima 250 mängija hulka jõudnud osalejad saavad auhinnaks Fantasy Sports EPL Big Pick 6: Week 7 turniiripiletid väärtusega 2.30 €.

Mis on Fantasy Sports? Fantasy Sports on veebipõhine mänguvorm, kus osalejad loovad virtuaalseid meeskondi. Osalejate meeskondade edukus sõltub nende valitud mängijate tegelikest sooritustest vastavas spordiliigas, nagu Premier League jalgpallis või NBA korvpallis. Mängu eesmärk on koguda oma meeskonnaga võimalikult palju punkte, mis põhinevad mängijate statistikal, näiteks väravatel, söötudel ja kaitsetööl. Fantasy Sports pakub spordifännidele kaasahaaravat viisi oma teadmiste proovilepanekuks ja võistlemiseks teiste osalejatega.

Ära jäta võimalust kasutamata – tasuta osalemine annab sulle võimaluse proovida oma teadmisi Premier League mängudest ja võita päris auhindu! ⚽💰


KUIDAS OSALEDA TASUTA TURNIIRIL?

Karakter jalgpallis

  • Tasuta turniiriga saad liituda kuni:
    kuni 19. oktoober 2024, kell 17:00
  • Logi sisse oma Paf kontole ja vali:
    MENÜÜ / VEEL MÄNGE / FANTASY SPORT / Premier League Pick 6 Freeroll.
  • Vali “Free to play” ja koosta oma tiim kuuest mängijast. Kiireks tiimi koostamiseks võid kasutada ka funktsiooni “Autocomplete”, mis teeb valikud sinu eest.
  • Vajuta “Participate (FREE)”, et oma tiim kinnitada ja tausta turniiril osaleda.
  • Iga mängija saab osaleda kuni 2 korda – kasuta mõlemad võimalused maksimaalselt ära!

TURNIIRI MÄNGUD JA AUHINNAD

FANTASY SPORTS AUHIND
Fulham vs Aston Villa TOP 250 mängijad saavad:
2.30 € Fantasy Sports EPL Big Pick 6: Week 7 pileti
Newcastle vs Brighton
Ipswich vs Everton
Manchester United vs Brentford
Southampton vs Leicester

Ära maga maha – mängi tasuta ja võida! 🚀

TASUTA TURNIIR nupp "MÄNGIMA"

19. OKTOOBRI PREMIER LEAGUE MÄNGUD

Premier League hooaeg 2024-2025 on täies hoos ja tänase seisuga juhib Liverpool liigat, olles seni mänginud muljetavaldava järjepidevusega. Neil on tihe konkurents Manchester City ja Arsenaliga, kes jäävad hetkel Liverpoolist ainult ühe punkti kaugusele. Liverpool saavutas viimati võidu Crystal Palace’i vastu tänu Diogo Jota varasele väravale, mis andis meeskonnale kindla edumaa enne rahvusvahelist mängupausi.

Tasuta turniir Fantasy SportsTeiste liidrite seas võitles Manchester City Fulhami vastu, saavutades kodus tagasitulekuvõidu, ning Arsenal alistas Southampton’i. Chelsea pidi samas leppima Nottingham Forestiga viigiga, samal ajal kui Manchester United sai Aston Villa vastu väravateta viigi. Need tulemused peegeldavad Premier League’i tihedat konkurentsi, kus liidrikohad võivad mängust mängu muutuda.

  • Fulham vs Aston Villa
    Fulham astub mängule pärast heitlikke tulemusi ja soovib saavutada suuremat stabiilsust Premier League’i tabeli keskel. Aston Villa on aga näidanud tugevust rünnakul ja neil on kõrged ootused lisapunktide kogumiseks, et püsida ülemiste kohtade võitluses. Fulham loodab kodupubliku toel pakkuda tugevat vastupanu, kuid neil on väljakutse tõrjuda Villa kiired rünnakud ja taktikaline paindlikkus. Oodata on tasavägist lahingut, kus mõlemad meeskonnad soovivad võita.


  • Newcastle vs Brighton
    Newcastle’i mäng Brightoniga tõotab tulla kõrge tempoga, kuna mõlemad meeskonnad on tuntud oma ründava mängustiili poolest. Brighton loodab oma kiirusel põhinevat rünnakut hästi ära kasutada, eriti külalismängude kontekstis. Newcastle on aga viimastel kodumängudel näidanud suurt vastupanuvõimet, eriti tippmeeskondade vastu. Mäng võib kujuneda kaitse ja vasturünnakute heitluseks, kus mõlemal poolel on suurepärased skoorimisvõimalused.


  • Ipswich vs Everton
    Ipswich saab võimaluse Premier League’i kogenud Evertoni vastu näidata oma taset, pärast head algust liigahooajal. Evertonil on sellel hooajal olnud raskusi järjepideva vormi leidmisega, kuid nad vajavad hädasti punkte tabeli alumisest osast väljumiseks. Ipswichi nooruslik ja ambitsioonikas koosseis võib pakkuda üllatusi ning koduväljakul on nad motiveeritud tulemuse saamiseks. Evertoni jaoks saab mäng olema suurepärane võimalus meeskonna enesekindlust ja koostööd parandada.


  • Manchester United vs Brentford
    Manchester United võtab vastu Brentfordi, et parandada oma tulemust pealtnäha keerulises hooajas, kus edu on jäänud ebakindlaks. Brentford on oma mänguga tuntud ründemängu ja füüsilise vastupidavuse poolest, mis võib Unitedile suureks proovikiviks osutuda. Selle hooaja eesmärgid on ambitsioonikad ja fännid ootavad enamat kui esikümmet – ideaalis on eesmärgiks koht vähemalt esiviisikus või tiitliheitlus, et taastada klubi prestiiži ja vastata toetajate kõrgetele ootustele. Oodata on füüsiliselt rasket ja tasavägist mängu, kus otsustavateks võivad osutuda kaitsemängijate sooritused.


  • Southampton vs Leicester
    Southampton võõrustab Leicesterit, kus mõlemad meeskonnad soovivad tabelisse tõusta ning oma positsioone parandada. Leicester, olles tugev meeskond esiliigas, soovib oma võiduseeria jätkumist, kasutades ära ründemängijaid. Samal ajal üritab Southampton leida tugevust oma kaitses, et võidelda Leicesteri kiirete ja otsustavate rünnakute vastu. See kohtumine on ideaalne võimalus mõlemale poolele demonstreerida oma valmisolekut liigasse naasta.


Premier League’i tipptiimid jätkavad oktoobris võitlust oma positsioonide hoidmiseks ja edetabeli liidriks tõusmiseks.

 

PAF KASIINO TERVITUSBOONUS

PAF SPORDIENNUSTUS ÜLEVAADE


PAF SPORDI KAMPAANIAD

soundicon

ÄRA MAGA MAHA PARIMAID PAKKUMISI!

Spämmi ei saadeta! Uudiskirjast on võimalus loobuda igal hetkel.

POSIDO SPORDIENNUSTUS ÜLEVAADE
Translate »