sport uudised Betsafe-sport Coolbet-sport Jalla-sport Ninja-sport Olybet-sport Paf-sport Posido-sport Sport Tonybet-sport Vivatbet-sport Winnerz-sport X3000 Sport

KUNINGAD KOHTUVAD: FURY VS USYK 2 – SUUR MATŠ DETSEMBRIS! +KIHLVEOKONTORITE KOEFITSIENDID

Tyson Fury

Fury ja Usyk: Suur Matš Detsembris 2024

Suur rematch Tyson Fury ja Oleksandr Usyki vahel toimub 21. detsembril 2024 Riyadhis, Saudi Araabias. See võitlus tõotab olla üks põnevamaid hetki poksiajaloos, kuna mõlemad mehed püüavad end tõestada ja võidelda mitte ainult au, vaid ka oma positsiooni eest raskekaalu poksimaailmas.

Tyson FuryUsyk, kes on end juba tõestanud kui esimene nelja vöö omanik pärast Lennox Lewist, tuli esimeses matšis Fury vastu välja nagu tõeline gladiator. Usyk suutis Fury alistada, kui võitis kohtumise punktidega, jättes ta ilma tema WBC tiitlist ja kuulutades end raskekaalu kuningaks. Fury kiituseks tuleb mainida, et ta võttis kaotust Usyk’i vastu väga professionaalselt, pea püsti ja ilma virisemata, mis näitab tema tugevust ja sportlikku vaimu. Paljud sportlased, näiteks nagu Deontay Wilder, ei suuda kaotust taluda ja murduvad emotsionaalselt.

Tyson FuryFury, tuntud oma ebahariliku stiili ja võimega kohaneda erinevate vastastega, on saanud eelneva kaotuse tõttu veelgi motivatsiooni. Tema promootor Frank Warren on kindel, et Fury suudab seekord olukorda paremini kontrollida. “See oli äärmiselt tasavägine matš, ja ma usun, et seekord tuleb veelgi suurem lahing,” kommenteeris Warren.

Riyadhi Kingdom Arena, kus matš toimub, avati hiljuti ja pakub suurepäraseid tingimusi mitte ainult sportlastele, vaid ka pealtvaatajatele. Samuti on kohaliku promootori sõnul oodata mitmeid teisi huvitavaid lahinguid, mis täiendavad seda suurt poksipüha.

Kuigi matši täpsed algusajad ja allkaardid pole veel kinnitatud, eeldatakse, et peamine sündmus algab pärast kella 22.00 GMT, mis tähendab, et selle jälgimine toob kaasa põneva öö poksihuvilistele üle kogu maailma. Eesti aja järgi toimub matš üsnagi öötundidel.

Spordiennustuse maailmas on Usyk endiselt soositud, seda isegi üllatavalt suurelt, ent Fury eesmärk on tõestada, et ta suudab taastada oma endise hiilguse. Matši eelõhtul on kogu poksimaailm elevil, oodates, millised strateegiad mõlemad sportlased seekord kasutusele võtavad.

Tyson FuryTyson Fury, kui kõrgelt hinnatud poksija, kellel on kõrge IQ, pikem kasv ja suurem kätesirutust, omab Oleksandr Usyki vastu teises matšis mitmeid strateegilisi eeliseid. Tema oskus mänguplaani kohandada ja õigete taktikate valimine võivad osutuda võiduks. Fury on näidanud oma võimet üllatada vastaseid, nagu Deontay Wilderi vastu, kus ta kohandas oma strateegiat väga oskuslikult. Kui Fury suudab teises matšis õigesti käituda ja oma füüsilisi eeliseid kasutada, võib ta Usyki üllatada ja saavutada kauaoodatud võidu.

Kuna Tyson Fury koefitsiendid võidule on 2.50 ja Oleksandr Usyk 1.49, võib see anda huvitava võimaluse panustamiseks. Fury on koefitsientide poolest kerge allajääja, mis näitab, et paljud usuvad Usyki võitu. Siiski, kui usud Fury edusse ja tema võimetesse teha vajalikud muudatused, on need koefitsiendid suurepärane võimalus potentsiaalse kasumi teenimiseks.

Fury vs Usyk 2 ei ole lihtsalt matš, vaid lahing, mis võib muuta raskekaalu poksi ajalugu. Kummalgi mehel on palju tõestada ja publiku ootused on kõrged. See matš lubab tuua esile kaks sportlast, kelle vastasseis on muutunud ikooniliseks. Jääb üle vaid oodata, millised üllatused ja draamad meid 21. detsembril Riyadhis ootavad.

KIHLVEOKONTORITE KOEFITSIENDID

Koefitsiendid seisuga 10.10.2024

Oleksandr Usyk Viik Tyson Fury
Olybet 1.58 17.00 2.77
Optibet N/A N/A N/A
Coolbet 1.54 15.00 2.50
Betsafe 1.49 2.46
Paf 1.50 19.00 2.55
Tonybet 1.56 16.00 2.65
Ninja 1.54 15.00 2.60
Posido 1.57 19.25 2.60
VivatBet 1.53 19.00 2.569
Jalla Casino 1.57 19.25 2.60
Winnerz 1.55 16.00 2.42
X3000 1.50 19.00 2.55

Tyson Fury vs Usyk


Tyson Fury VS Oleksandr Usyk Võrdlustabel

Tyson Fury Oleksandr Usyk
Vanus 36 aastat 37 aastat
Pikkus 206 cm 191 cm
Kätesiruletus 216 cm 198 cm
Poksitehnika Paindlik tehnika, oskus kohandada Suurepärane tehnika ja liikumisvõime
Ajalugu 34 võitu, 1 kaotus 22 võitu, 0 kaotust
Viimane matš Kaotus Usykile (2024) Võit Fury üle (2024)
Stiil Unikaalne, kombineerib suurust ja kiirus Tehniline ja taktikaline, suurepärane jalatöö
Tugigrupid Frank Warren, MTK Global Alexander Krasyuk, Usyk Team
Motivatsioon Soov taastada oma tiitel Tiitlite kaitsmine ja kaotuseta maine säilitamine

Tyson FuryMõlemal sportlasel on teises matšis palju kaotada. Fury, kes tuleb pärast oma esimest kaotust ringi, peab tõestama, et ta suudab tagasi võita oma WBC tiitli ja taastada oma maine raskekaalu tipus. Samas on Usykil oht kaotada oma tiitlid ja ka oma kaotuseta maine, mis on tema karjääri jooksul väga oluline. Kui Usyk kaotaks, võiks see tema positsiooni raskekaalu maailmas oluliselt nõrgendada ja mõjutada tema tulevikuplaane.

Seetõttu on see matš mõlemale poksijale äärmiselt kriitilise tähtsusega, luues suurepärase võimaluse pingeteks ja dramaatikaks ringis​.

Fury ja Usyki teine matš lubab olla ajalooline sündmus, kus kaks võitlejat panevad proovile oma oskused ja strateegiad. Kes tõuseb võitjana ja jätkab teed raskekaalu troonile? Jääge tähelepanelikuks, sest see lahing võib muuta poksimaailma nägu igaveseks!
soundicon

ÄRA MAGA MAHA PARIMAID PAKKUMISI!

Spämmi ei saadeta! Uudiskirjast on võimalus loobuda igal hetkel.

TONYBET SPORDIENNUSTUS ÜLEVAADE
Translate »