KES VÕIDAB VALGE MAJA? TRUMP VS HARRIS – KIHlVEOKONTORITE KOEFITSIENDID

USA PRESIDENDIVALIMISED 2024 – TRUMP VS HARRIS

USA presidendivalimised toimuvad 5. novembril 2024. Valimistel kasutatakse valimiskogu süsteemi, mis tähendab, et presidendiks saamiseks peab kandidaat koguma vähemalt 270 valimiskogu hääli 538-st võimalikust. USA presidendivalimised 2024 on erakordselt tähelepanu keskpunktis, kuna kandidaatide vahel valitseb tugev konkurents.

Presidendivalimised Kamala HarrisValimiskogu süsteem jaotab igale osariigile teatud arvu valimiskogu hääli, mis põhinevad osariigi rahvaarvul ja Kongressi esindatuse tasemel. Valijad hääletavad osariikides kandidaatide poolt, kuid tegelikult valivad nad valijamehi, kes seejärel kogunevad Valimiskogus, et valida president. Enamik osariike järgib ‘võitja võtab kõik’ põhimõtet, mis tähendab, et kandidaat, kes saab osariigis enim hääli, saab kõik selle osariigi Valimiskogu hääled.

Viimaste küsitlustulemuste põhjal on 2024. aasta USA presidendivalimiste võidujooks väga tasavägine. Kamala Harris juhib Donald Trumpi ees keskmiselt 1,2 protsendipunktiga. Mõlemad kandidaadid on mitmes võtmeosariigis praktiliselt viigis, mis näitab, et valimiste tulemus on endiselt lahtine.

Erinevad küsitlused näitavad, et mõlemal kandidaadil on tugev tugi oma põhivalijaskondade seas, kuid ükski ei ole märkimisväärselt ees teatud kriitilistes osariikides. See teeb valimistulemuse ennustamise keeruliseks ja rõhutab, kui oluline on iga hääl.

Valimisteni on jäänud vaid mõned nädalad ja mõlema kandidaadi kampaaniad on täis tuure üles võtmas, et veenda valijaid oma poolt hääletama. Kõik viitab sellele, et valimisöö võib kujuneda väga pingeliseks. USA presidendivalimised 2024 pakuvad põnevat võistlust Donald Trumpi ja Kamala Harrise vahel, kusjuures kihlveokontorid peegeldavad nende tasavägist heitlust.

KIHLVEOKONTORITE KOEFITSIENDID

Kihlveokontorite pakutavad koefitsiendid USA presidendivalimiste võitja osas on üllatavalt sarnased. Erinevused on minimaalsed, mis näitab tugevat konsensust turul. Kuigi üldised arvamusküsitlused näitavad hetkel Kamala Harrisele isegi väikest eelist, kaldub kihlveokontorite hinnang teisele poole. Nende koefitsiendid favoriseerivad Donald Trumpi võitu. See erinevus rõhutab, kuidas kihlveoturud võivad poliitilistes ennustustes arvamusküsitlustest erineda.

Koefitsiendid seisuga 22.10.2024

Donald Trump Kamala Harris
Olybet 1.63 2.41
Coolbet 1.61 2.35
Paf 1.57 2.40
Tonybet 1.58 2.24
Ninja 1.58 2.24
Posido 1.60 2.30
VivatBet 1.54 2.49
Winnerz 1.57 2.60
X3000 1.57 2.40

USA PRESIDENT 2024 SUPERKOEFITSIENT 100.0 TRUMP VS HARRIS!

TRUMP VS HARRIS

Siin on võrdlustabel, mis kajastab Donald Trumpi ja Kamala Harrise seisukohti olulistel teemadel:

Teema Donald Trump Kamala Harris
Välispoliitika Rõhutab “America First” poliitikat, keskendudes majanduslikule ja julgeolekualasele konkurentsile Hiinaga. Toetab multilateraalseid koostöid ja NATO-t, samuti tugevat sekkumist inimõiguste kaitsesse ülemaailmselt.
Kliimamuutused Skeptiline inimtegevuse mõju suhtes kliimale, soovib suurendada fossiilkütuste tootmist. Peab kliimakriisi eksistentsiaalseks ohuks, toetab Pariisi kokkuleppeid ja suuri investeeringuid puhtasse energiasse.
Immigratsioon Tahab rangelt piirata nii legaalset kui illegaalset immigratsiooni, jätkata piiriseinte ehitust. Toetab ulatuslikku immigratsioonireformi ja tegeleb migratsiooni põhjuste lahendamisega Kesk-Ameerikas.
Majandus ja võlg Suunab poliitikat majanduskasvu ja riikliku võla vähendamisele, kritiseerib föderaalreservi poliitikat. Rõhutab vajadust võidelda inflatsiooni ja võlakoormaga läbi tasakaalustatud majanduspoliitika ja haridusinvesteeringute.

Presidendivalimised Donald TrumpDonald Trumpi suurimad etteheited Kamala Harrisele keskenduvad peamiselt tema poliitikale immigratsiooni ja majandusküsimustes, väites, et Harris ja tema administratsioon on liiga leebed piiriküsimustes ja ei tegele tõhusalt USA majandusprobleemidega. Samuti kritiseerib ta Harrist liigse bürokraatia ja valitsussekkumise pärast majanduses.

Kamala Harris omalt poolt heidab Trumpile ette tema lähenemist välispoliitikale, eriti suhetele liitlastega ja kliimapoliitikale. Ta kritiseerib Trumpi “America First” poliitika isolatsionistlikku olemust ja tema eiramist kliimamuutuste teaduslikest tõenditest. Harris rõhutab ka, et Trumpi poliitikad on lõhestanud Ameerika ühiskonda, eriti rassilistel ja majanduslikel alustel.

Donald Trumpi skandaalid:

  • Venemaa sekkumine 2016. aasta valimistesse: Trumpi kampaania väidetav seotus Venemaaga, mis uuriti Robert Muelleri juhitud eriuurimises.
  • Kahe tagandamisprotsessi läbimine: Esimese tagandamise põhjustas Trumpi surve Ukrainale poliitilise vastase uurimiseks; teine seoses tema rolliga Kapitooliumi ründes 6. jaanuaril 2021.
  • Ärihuvide konfliktid: Trumpi jätkuvad ärihuvid presidendiameti ajal, mis tekitasid arvukalt konflikti süüdistusi.

Kamala Harrise skandaalid:

  • Vangide tööjõu kasutamine: Harrise kritiseeriti California peaprokurörina vangide odava tööjõuna kasutamise pärast tulekahjude kustutamisel.
  • Karm kriminaalpoliitika: Harris sai kriitikat oma aja eest San Francisco ringkonnaprokurörina ja hiljem California peaprokurörina, eelkõige seoses marihuaana kasutajate karmide karistustega.
  • Konfliktid migratsioonipoliitika üle: Asepresidendina sai Harris kriitikat seoses tema kommentaaridega migratsioonist, eriti tema manitsuste pärast Ladina-Ameerika migrantidele, et nad ei reisiks USA-sse.

Need skandaalid on toonud esile mõlema kandidaadi poliitilised ja isiklikud väljakutsed, mõjutades nende avalikku kuvandit ja poliitilist tegevust. Lähenevad presidendivalimised on oluline sündmus, mis mõjutab nii riigisisest poliitikat kui ka rahvusvahelisi suhteid.


soundicon

ÄRA MAGA MAHA PARIMAID PAKKUMISI!

Spämmi ei saadeta! Uudiskirjast on võimalus loobuda igal hetkel.

Paf Tasuta Raha