RYDER CUP 2023 – TEE PANUS 100% RISKIVABALT GOLFITURNIIRILE ⛳

RYDER CUP 2023

RYDER CUP 2023

97
Ryder Cup 2023 riskivaba panus Olybet spordiennustuses.

Liitu pakkumisega, tee sissemakse ja saad teha €10 riskivaba panuse Ryder Cup turniirile.

Tegemist on 100% riskivaba panusega, sest tagasi saadud rahale puudub läbimängimise nõue.

Kuidas osaleda?


Kuigi kihlveokontorid peavad USA tiimi favoriidiks koefitsiendiga 1.67, on Euroopa tiimi koefitsient 2.15 üsna lähedal, mis näitab, et ka neil on igati reaalne võimalus võita.

RYDER CUP 2023 logo🏌️‍♂️Ryder Cup 2023 on golfimaailma üks oodatumaid sündmusi, mis toob kokku Euroopa ja Ameerika Ühendriikide parimad golfimängijad. Sel aastal on võistlusel eriline tähtsus, kuna see toimub esimest korda Itaalias, täpsemalt Rooma lähedal asuvas Marco Simone Golf & Country Clubis. Võistlus algab reedel, 29. septembril, ja lõpeb pühapäeval, 1. oktoobril. Enne ametlikku algust on kavas ka praktikapäevad 26.-28. septembril, millele järgneb avatseremoonia.

Euroopa meeskonda juhib kapten Luke Donald, kes on oma meeskonna valikul lähtunud nii statistikast kui ka mängijate vormist. Tema meeskonnas on golfimaailma tähed nagu Rory McIlroy, Jon Rahm ja Viktor Hovland. USA meeskonda juhib kapten Zach Johnson, kelle meeskonnas on samuti mitmeid tuntud nimesid, nagu Scottie Scheffler ja Wyndham Clark.

RYDER CUP 2023 - golfimängijaVõistlus ise on jagatud kolme päeva peale, kus esimesel ja teisel päeval toimuvad nii “fourball” kui ka “foursome” mängud. Kolmandal päeval, pühapäeval, lähevad mängijad omavahel vastamisi üksikmängudes. Kokku on võimalik võita 28 punkti, ja võiduks on vaja koguda vähemalt 14,5 punkti.

Televisiooni vaatajatele pakub võistlus erinevaid võimalusi. USA-s näitab võistlust NBC ja Ühendkuningriigis Sky Sports.

Lisaks sportlikule põnevusele on Ryder Cup 2023 täis ka draamat ja intriige. Näiteks ei saa Euroopa meeskonnas mängida LIV Golfi liikmed, mis on tekitanud palju vaidlusi ja arutelu. USA meeskonnas seevastu on LIV Golfi liikmetel võimalik osaleda. LIV Golfi liikmed on professionaalsed golfimängijad, kes on otsustanud liituda uue, Saudi Araabia poolt rahastatud golfisarjaga. Nende hulka kuuluvad tuntud nimed nagu Phil Mickelson, Dustin Johnson ja Brooks Koepka. LIV Golfi mängijad on bännitud Euroopa Ryder Cupi meeskonnast, sest nad ei ole DP World Touri (endine Euroopa Tour) liikmed. Liitumine LIV Golfiga nõuab mängijatelt DP World Touri liikmesuse loobumist, mis on Euroopa Ryder Cupi meeskonda pääsemise eelduseks.

Ryder Cup on rohkem kui lihtsalt golfivõistlus; see on sündmus, mis toob esile meeskonnatöö tähtsuse individuaalses spordis ja pakub vaatajatele unustamatuid hetki.

Ryder Cupi Formaat: Fourballs, Foursomes ja Üksikmängud

Ryder Cup eristub professionaalse golfi suurimatest sündmustest, pannes maailma tipptasemel mängijad meeskondlikku keskkonda. USA pole võitnud Ryder Cupi Euroopa pinnal alates 1993. aastast, ja sel aastal on neil kavas see muuta. Euroopa meeskond, mida juhib kapten Luke Donald, peab leidma uue energia, et taastada oma au pärast kaotust Whistling Straitsis kaks aastat tagasi.

Kuidas toimib matchplay?

Erinevalt golfi neljast suurest meistrivõistlusest, mis on löögimängu formaadis, on Ryder Cupi formaat matchplay. See tähendab, et mängijad või paarid lähevad otse vastamisi. Kui üks paar või mängija võidab esimese augu, siis nad on ühe võrra ees. Kui nad võidavad järgmise augu, on nad kaks võrra ees. Kui nende vastased võidavad järgmise augu, siis on seis taas viigis jne. Mäng on võidetud, kui üks paar või mängija juhib rohkemate aukude võrra, kui on veel jäänud mängida.

Ryder Cupi punktisüsteem

Euroopa ja USA lähevad vastamisi kaheksas fourball-mängus, kaheksas foursome-mängus ja 12 üksikmängus. Iga mäng on väärt ühe punkti, viigiga mängud pool punkti mõlemale meeskonnale. See tähendab, et võiduks on vaja 14,5 punkti. Kui USA jõuab 14 punktini, siis nad kindlustavad vähemalt viigi ja säilitavad Ryder Cupi.

Fourballs vs Foursomes

Fourballs: Kaks Euroopa mängijat lähevad vastu kahele ameeriklasele. Kõik neli mängijat mängivad oma palliga. Paar, kes saavutab madalaima tulemuse augul, võidab selle augu. See tähendab, et kaptenid valivad selle formaadi jaoks tavaliselt agressiivsemad mängijad.

Foursomes: Kaks Euroopa mängijat lähevad vastu kahele ameeriklasele, kuid selles formaadis on mängus ainult üks pall, mida mängijad löövad kordamööda. See on kiirem formaat, kuid ka palju raskem. Üks halb löök võib maksta augu, erinevalt fourballist, kus on partneri pall, millele toetuda.

Üksikmängud

Pühapäeval toimuvad üksikmängud, kus iga Euroopa mängija läheb vastu ühele ameeriklasele otse matchplay formaadis.

Ryder Cup on rohkem kui lihtsalt golfivõistlus; see on sündmus, mis toob esile meeskonnatöö tähtsuse individuaalses spordis ja pakub vaatajatele unustamatuid hetki.

Ryder Cup golfiturniiri ajaloost

Ryder Cup on üks golfimaailma tähtsamaid võistlusi, kus võistlevad Euroopa ja Ameerika Ühendriikide meeskonnad. Esimene turniir toimus 1927. aastal Massachusettsis, USA-s. Võistlus sai nime Samuel Ryderi järgi, kes oli äriinimene ja golfi entusiast ning turniiri karika annetaja.

Algselt oli võistlus Suurbritannia ja Ameerika Ühendriikide vahel, kuid 1979. aastal laiendati seda Euroopa mängijatele, et muuta konkurents tihedamaks. See tõi kaasa Euroopa meeskonna tugevnemise ja võistluse taseme tõusu.

Ryder Cup on unikaalne, kuna erinevalt teistest suurtest golfivõistlustest ei püüa mängijad võita rahalisi auhindu. Siin on keskmes meeskondlik vaim, patriotism ja spordiala armastus. Formaat on samuti eriline, sisaldades mitmesuguseid mänguliike nagu “foursomes”, “fourballs” ja individuaalsed matšid.

Viimastel aastatel on võistlus muutunud väga pingeliseks ja ettearvamatuks, tuues kokku maailma parimad golfimängijad ja pakkudes publikule põnevaid hetki.

Üks põnev hetk Ryder Cup’i ajaloos on “The Miracle at Medinah” 2012. aastal. Euroopa meeskond oli enne viimast päeva oluliselt taga, seisuga 10-6 USA meeskonna kasuks. Kuid Euroopa tegi ühe ajaloo suurema tagasituleku, võites 8,5 punkti 12-st võimalikust viimasel päeval. Lõpuks võitis Euroopa 14,5 – 13,5, ja see sündmus on üheks kõige dramaatilisemaks ja meeldejäävamaks Ryder Cup’i ajaloos.

RYDER CUP 2023

RYDER CUP 2023 RISKIVABA PANUS

Golfimängija

  • Kampaania toimub ajavahemikul:
    21. september kuni 01. oktoober 2023
  • Kui Sul ei ole veel kontot, siis esmalt registreeri omale konto.
    Konto loomine

    • Uutel liitujatel soovitame kasutada Olybeti tervitusboonust, kas siis €25 riskivaba panus + €10 tasuta panus või 100% kuni €200 boonus. Rohkem infot leiad SIIT.

  • Kui oled loginud sisse oma Olybeti kontole, siis mine oma konto all “Minu Kampaaniad” lehele ja aktiveeri spordiennustuse pakkumine “Ryder Cup riskivabalt” > “LIITU KAMPAANIAGA
    • Seejärel tee oma Olybeti kontole vähemalt €25 suurune sissemakse.
    • Saad omale koheselt preemiaks €10 riskivaba panuse, mis kehtib Ryder Cup golfiturniirile panustamiseks.
      • Riskivaba panuse kasutamiseks tuleb teha €10 suurune panus Ryder Cup golfi mängule.
      • Võid teha nii mängueelse kui live panuse.
      • Maksimaalne panuse koefitsient 10.0.
      • Kui Sinu tehtud riskivaba panus kaotab, siis saad 100% panustatud raha tagasi!
        Tagasi saadud raha on pärisraha, millele puudub läbimängimise nõue.

 

Olybet tervitusboonus
€25 RISKIVABA PANUS + €10 FREEBET
Olybet logoTee €25 sissemakse ja saad €25 riskivaba panuse ning €10 tasuta panuse! Saadud võidud ja tagasi saadud raha on koheselt Sinu oma, ühtegi lisatingimust ei ole.
    Kasuta võimalust panustada 100% RISKIVABALT! 
      Rohkem infot siit: LINK
      Konto loomisel kasuta boonuskoodi:  SPORT25 
      €25 RISKIVABA PANUS BOONUS 1

      OLYBET SPORDIENNUSTUS ÜLEVAADE


      soundicon

      ÄRA MAGA MAHA PARIMAID PAKKUMISI!

      Spämmi ei saadeta! Uudiskirjast on võimalus loobuda igal hetkel.

      Ninja Kasiino Ülevaade