Arhiiv

🥊 UFC 296 ERIPAKKUMINE: VÕTA €5 FREEBET VABALT VALITUD SPORDISÜNDMUSELE 🌟

UFC 296 ERIPAKKUMINE

UFC 296 ERIPAKKUMINE

92
UFC 296 eripakkumine Olybet spordiennustuses.

Avasta UFC 296 põnevus Olybeti kampaaniaga! Alustuseks veendu, et see eripakkumine on sulle saadaval Olybeti veebilehel. Saad €5 tasuta panuse, tehes vähemalt €10 suuruse matšieelse mitmikpanuse, mis hõlmab vähemalt kaht sündmust eelseisval UFC 296 ürituselt. Mitmikpanus, tuntud ka kui kombineeritud panus, on spordiennustuse vorm, kus panustaja valib mitu erinevat sündmust ühele panustamissedelile. Eduka mitmikpanuse korral peavad kõik valitud ennustused osutuma õigeks.

Saadud tasuta panus on kehtiv kõikidele spordisündmustele (koefitsient 1.6 või kõrgem). Tasuta panusega saadud netovõidud on pärisraha, mis tähendab, et neile ei kohaldu läbimängimisnõuded. See annab suurepärase võimaluse panustada riskivabalt ja võimalusel võita pärisraha, mida saab kohe kasutada või välja võtta, ilma täiendavate tingimusteta. Ära jäta kasutamata võimalust lisapõnevuseks UFC 296 ajal koos Olybetiga!

UFC 296 ametlik veebileht: LINK


UFC 296 ÜRITUS

UFC 296 ERIPAKKUMINE

UFC 296 toimub 16. detsembril 2023 T-Mobile Arenal Las Vegases, Nevada osariigis, Ameerika Ühendriikides. Peamatšis kohtuvad UFC welterkaalu meister Leon Edwards ja endine ajutine meister Colby Covington. Ürituse kava hõlmab mitmeid huvitavaid matše erinevatest kaalukategooriatest.

Las Vegase ajavahe Eestiga on 10 tundi. Kui Las Vegases on näiteks kell 22:00 õhtul, siis Eestis on samal ajal kell 06:00 hommikul järgmisel päeval. Seega, kui UFC 296 põhimatšid algavad Las Vegases hilja õhtul, siis Eestis on juba järgmise päeva varahommik.

Lisaks peamatšile Edwards vs. Covington on ka teisi põnevaid matše. Näiteks welterkaalus kohtuvad Shavkat Rakhmonov ja Stephen Thompson, kergekaalus Tony Ferguson ja Paddy Pimblett ning welterkaalus Vicente Luque ja Ian Machado Garry. Featherkaalus on Josh Emmetti ja Bryce Mitchelli matš, naiste bantamkaalus Irene Aldana ja Karol Rosa, bantamkaalus Cody Garbrandt ja Brian Kelleher, naiste flykaalus Casey O’Neill ja Ariane Lipski. Samuti on kavas light heavyweight matš Alonzo Menifieldi ja Dustin Jacoby vahel, flykaalus Tagir Ulanbekov ja Cody Durden ning featherkaalus Andre Fili ja Lucas Almeida.

Selle üritusega toob UFC lõpule järjekordse suurepärase aasta, pakkudes põnevaid võitluskaarte ja tiitlimatše​​​​.


UFC 296 ERIPAKKUMINE


KUIDAS OSALEDA @ UFC 296 ERIPAKKUMINE

UFC 296 ERIPAKKUMINE

  • Kampaania on saadaval kuni UFC 296 ürituse alguseni, 17. detsember 2023
  • Kui Sul ei ole veel kontot, siis esmalt registreeri omale Olybetis konto.
    Konto loomine


  • Esmalt veendu Olybeti lehel oma konto alt “Minu kampaaniad”, kas pakkumine “UFC 296: Edwards vs Covington” on sulle saadaval. Osale kampaanias.
  • Tee vähemalt €10 suurune mitmikpanus (kaks või enam sündmust piletil) vabalt valitud UFC 296 sündmustele.
    • Iga valitud UFC sündmuse koefitsient peab olema 1.5 või kõrgem.

  • Olenemata sellest, kas sinu mitmikpanus võitis või kaotas, siis esmaspäeval saad omale lisapreemia €5 tasuta panuse (freebet).
    • Freebet kehtib vabalt valitud spordisündmusele panustamiseks koefitsiendiga 1.6 või kõrgem.
    • Freebeti netovõit on pärisraha, ühtegi lisatingimust ei ole.
UFC 296 ERIPAKKUMINE -boonused-1  Olybet tervitusboonus
€25 RISKIVABA PANUS + €10 FREEBET
Olybet logoTee €25 sissemakse ja saad €25 riskivaba panuse ning €10 tasuta panuse! Saadud võidud ja tagasi saadud raha on koheselt Sinu oma, ühtegi lisatingimust ei ole.
    Kasuta võimalust panustada 100% RISKIVABALT! 
      Rohkem infot siit: LINK
      Konto loomisel kasuta boonuskoodi:  SPORT25 
      €25 RISKIVABA PANUS BOONUS 1

      OLYBET SPORDIENNUSTUS ÜLEVAADE


      soundicon

      ÄRA MAGA MAHA PARIMAID PAKKUMISI!

      Spämmi ei saadeta! Uudiskirjast on võimalus loobuda igal hetkel.

      Jalla Casino suur banner
      Translate »