Arhiiv

WINSPINNID JA CASHBACK ERIPAKKUMINE: 20 GOLDEN COINS 🍀💰

20 GOLDEN COINS

20 GOLDEN COINS ERIPAKKUMINE

20 Golden Coins eripakkumine Optibet kasiinios – haara omale winspinnid ja cashback boonus.

🍒 Avasta “20 Golden Coins” – Optibeti Eksklusiivne Slotimäng 🍒

Optibet kasiino esitleb Amusneti eksklusiivset slotimängu “20 Golden Coins”. See mäng pakub sulle erilist mänguelamust ning võimalust haarata 20 x €0.20 WinSpinnid + 2% cashback!

20 GOLDEN COINSAmusnet Interactive’i (varem tuntud kui EGT) poolt välja töötatud “20 Golden Coins” on puuviljateemaline slotimäng, mis pakub mängijatele klassikalist ja nauditavat mängukogemust. Sellel mängul on tavapärane 5 rulliku ja 3 rea paigutus, koos 20 makseliiniga. Mängu iseloomustab madalast keskmiseni ulatuv volatiilsus ja selle tagasimakse protsent (RTP) on 95,5%, mis jääb natuke alla valdkonna keskmisele tasemele.

Mängu iseloomustavad järgmised omadused ja sümbolid:

  • Eri- ja tavasümbolid: Mängus esinevad kuldse tähe kujutisega scatter-sümbolid, mis pakuvad kõrgeimaid väljamakseid, ulatudes kuni 10 000 EGT-ni viie sümboli korral. Samuti on olemas õnne seitse kujutisega wild-sümbolid, mis pakuvad 1000 EGT väljamakset viie sümboli eest. Tavasümbolitena esinevad erinevad puuviljad nagu viinamarjad, melonid ja ploomid.
  • Boonusmündid ja Nudge-funktsioon: Mängus ilmuvad rullikutele juhuslikult kuldse mündi kujutised, millel on erinevad rahalised väärtused. Kui rullikule ilmub eriline siga sümbol, kogub see kõik mündi väärtused ja annab mängijale välja. Kui mündid ilmuvad rullikutele ja siga sümbol ei ilmu, võib aktiveeruda Nudge-funktsioon, mis liigutab viiendat rullikut üles ja alla, tuues esile uued sümbolid, sealhulgas võimaliku siga sümboli.
  • Jackpot Cards: Mängus on võimalus võita üks neljast progressiivsest jackpotist. Jackpot Cards funktsioon võib aktiveeruda juhuslikult pärast mistahes keerutust. Mängijale esitatakse 12 kaarti, millest tuleb valida ja leida kolm sama masti kaarti, et võita vastav jackpot.

Mängu disain ja teema on kaasaegsed, kuid klassikalise puuviljasloti stiilis, mis peaks meeldima ajatute klassikate austajatele. Sümbolid tunduvad hõljuvat lilla kosmosetausta vastu, mis lisab mängule visuaalset veetlust. Mängu juhtimine on lihtne, võimaldades mängijal valida panuse suurust, vaadata maksetabelit ja kontrollida eelmise võidu suurust.


20 GOLDEN COINS KAMPAANIA 🎰

20 GOLDEN COINS

  • Kampaania toimub ajavahemikul:
    18. detsember kuni 24. detsember 2023
  • Logi sisse oma Optibet’i kontole (vajadusel loo konto).
    Konto loomine
  • Panusta mängus kokku €100 eest – Alusta seiklust mänguga 20 Golden Coins!
  • Naudi WinSpinne – Täites panustamise nõude, saad automaatselt 20 x €0.20 WinSpinnid.
    • Winspinnid on riskivabad panused, kus algul teed panused oma rahaga ja seejärel saad panustatud raha tagasi. Kõik võidud ja tagasi saadud raha on pärisraha, millele puudub läbimängimise nõue.
  • 2% Cashback Boonus – Jätka mängimist ja saa järgmisel päeval tagasi 2% oma panustest kuni €200 ulatuses.
    • Cashbacki arvestatakse iga päeva kohta eraldi. Cashback rahale puudub läbimängimise nõue.
button mangima boonused 11  Optibet kasiino tervitusboonus

OPTIBET KASIINO ÜLEVAADE


OPTIBET KASIINO KAMPAANIAD

soundicon

ÄRA MAGA MAHA PARIMAID PAKKUMISI!

Spämmi ei saadeta! Uudiskirjast on võimalus loobuda igal hetkel.

HIGH ROLLER KASIINO ÜLEVAADE
Translate »