KASIINO X3000 BOOK OF DEAD 10 EUR BOONUSRAHA

BOOK OF DEAD BOONUS

X3000 Book of Dead boonusraha pakkumine!

Sukeldu vana-Egiptuse saladustesse ja avasta aardeid X3000 Book of Dead mängus. Aktiveeri pakkumine, et lisada oma mängule põnevust ja võimalust võita lisaks 10 eurot boonusraha!


X3000 BOOK OF DEAD illustratsioonBook of Dead on Play’n GO poolt välja töötatud slotimäng, mis viib mängijad põnevale seiklusele iidse Egiptuse saladuste südamesse. Mäng koosneb viiest rullikust ja kolmest reast, pakkudes kokku 10 võiduliini. Selle kõrge volatiilsusega mängu RTP (teoreetiline tagasimakse protsent) on 96.21% ja maksimaalne võit ulatub kuni 5000-kordse panuseni. Mängija saab panuse suurust kohandada vahemikus 0,10 € kuni 50 €, mis teeb selle ligipääsetavaks nii ettevaatlikele panustajatele kui ka suuremate panustega mängijatele.

Mängu võid proovida koheselt mängurahaga SIIN.

Play’n GO on tuntud oma silmapaistva graafika poolest, ja “Book of Dead” ei ole erand. Mängu taustal avaneb pilt salapärasest maa-alusest templis või hauakambrist, luues kohe seiklusrikka atmosfääri. Rullikutel ilmuvad sümbolid, sealhulgas madalama väärtusega kaardisümbolid 10st ässani ja kõrgema väärtusega sümbolid, nagu Fööniks, Egiptuse jumal Anubis, vaarao ja kõige väärtuslikum neist – uurija Rich Wilde, võivad tuua mängijale kuni 5000-kordse panuse võidu.

X3000 BOOK OF DEAD raamatMängu peamiseks tõmbenumbriks on selle erifunktsioonid, sealhulgas wild ja scatter sümbolid, mis on kujutatud raamatuna. See sümbol võib asendada kõiki teisi sümboleid, aidates moodustada võidukombinatsioone, ja käivitab tasuta keerutuste vooru, kui ilmub kolm või enam sellist sümbolit. Tasuta keerutuste ajal valitakse juhuslikult eriline laienev sümbol, mis võib katta terve rulliku, olles suurepäraseks võimaluseks suurvõitudeks.

Lisaks pakub “Book of Dead” ka gamble funktsiooni, mis võimaldab mängijatel pärast võidukombinatsiooni saamist oma võitu kahekordistada või neljakordistada, ennustades järgmise kaardi värvi või masti. Kokkuvõttes on “Book of Dead” mitte ainult suurepärase graafika ja kaasahaarava teemaga slotimäng, vaid ka põnevate erifunktsioonide ja suure võidupotentsiaaliga mäng, mis esindab Play’n GO taset kõige paremini.

X3000 BOOK OF DEAD BOONUS

X3000 Book of Dead

  • Kampaania lead X3000 lehelt.
    Slotimängude pakkumised / “Saa 10 € boonusraha”


  • Aktiveeri Pakkumine: Leia X3000 lehelt kampaania “Saa 10 € boonusraha” ja vali “Liitu”.
  • Mängi ja Võida: Mängi kasiino X3000 Book of Dead slotimängu kokku vähemalt 100 € eest ja saad preemiaks 10 € boonusraha.
  • Läbimängimise Nõue: Mängi oma boonusraha läbi 25 korda, et konverteerida see pärisrahaks, mida saad välja võtta või kasutada edasimängimiseks.
    • Läbimängimisel lähevad arvesse:
      100% panus:
      Slotid ja Spordiennustused (minimaalse koefitsiendiga 1.5)
      30% panus: Videopokker
      10% panus: Live kasiino ja Lauamängud
  • Pakkumise saab igal hetkel tühistada, kuid see nullib su boonussaldo.

Ära Lase Sellel Võimalusel Libiseda! Aktiveeri pakkumine ja asu aardejahti pidama “Book of Dead” mängumaailmas. Pane oma õnn proovile ja naudi mängulusti täiel rinnal!

X3000 Book of Dead - Võta Boonus

“Book of Dead” on tänapäeval tuntud kui kaasaegse online-kasiino slotimängu nimi, mille on välja töötanud Play’n GO. Kuid selle nimi viitab tegelikult vanale Egiptuse tekstikogumikule, mida tuntakse paremini kui “Surnute raamatut“. Siinkohal toon välja mõned huvitavad faktid ja taustainfo, mis seovad slotimängu selle muistse pärandiga.

Book of DeadPäritolu: “Surnute raamat” on kogumik vanadest Egiptuse hauatagusest elust kõnelevatest tekstidest, mis pärinevad Uue riigi perioodist (u. 1550–1070 eKr). See sisaldab maagilisi loitse, palveid ja hümne, mis aitavad surnuid nende teekonnal allilma.

Eesmärk: Tekstide eesmärk oli kaitsta surnuid, juhendada neid allilma ohtude eest ning aidata neil jõuda allilma järgmisesse ellu. Tekstid sisaldavad juhiseid, kuidas läbida kohtumõistmise, et jõuda igavesse ellu.

Leidmine ja säilitamine: “Surnute raamatu” tekstid leiti sageli matusepaikadest, eriti kuninglikel matustel, kus neid maeti koos surnukehadega. Need tekstid kirjutati sageli papüürusele, kuid võisid ilmuda ka hauakambrite seintel ja sarkofaagidel.

Koostis ja sisu: Tekstide täpne koosseis varieerus, sõltudes individuaalsest uskumusest ja staatusest, kuid teatud loitsud ja palved olid universaalsed. Nende hulgas oli kuulus “Südame kaalumise” loits, kus surnu süda kaaluti tõe jumalanna Ma’at sulgede vastu, et otsustada, kas surnu on vääriline igavest elu saama.

Kultuuriline mõju: “Surnute raamat” on oluline allikas, mis valgustab vanade egiptlaste uskumusi surmajärgsest elust ja nende religiooni. See kajastab ka muistse Egiptuse kunsti ja kirjanduse rikkust.

Slotimäng “Book of Dead” ammutab inspiratsiooni just sellest rikkalikust ja salapärasest kultuuripärandist, tuues mängijateni seikluse, mis viib nad läbi Egiptuse mütoloogia sügavuste. Mängus on keskseks tegelaseks Rich Wilde, uurija, kes otsib iidseid aardeid ja avastab “Surnute raamatu” saladused. Kuigi slotimäng on kaasaegne meelelahutusvorm, põimib see endasse tuhandeid aastaid vanu lugusid ja uskumusi, pakkudes mängijatele võimalust sukelduda ajaloo ja legendide maailma.

 

X3000 Kasiino tervitusboonuse pakkumine

X3000 KASIINO ÜLEVAADE


X3000 KASIINO KAMPAANIAD

soundicon

ÄRA MAGA MAHA PARIMAID PAKKUMISI!

Spämmi ei saadeta! Uudiskirjast on võimalus loobuda igal hetkel.

Paf kasiino tervitusboonus
Prontobet €1000 boonus - alusta võimsalt