UEFA MEISTRITE LIIGA TASUTA VIKTORIINID FREEBET AUHINDADEGA

TASUTA VIKTORIINID

TASUTA VIKTORIINID

95
Tasuta viktoriinid Freebet auhindadega. Freebet on Olybet spordiennustuse tasuta panus, kus saadud netovõidule puudub läbimängimise nõue.

Vasta UEFA mängudega seotud küsimustele ja saa vähemalt 5 või 6 õiget vastust, et võita omale vastavalt 5 € või 20 € freebet (tasuta panus spordis).

Osalemine on 100% tasuta, sissemakset tegema ei pea!

button mangima boonused 11

09. APRILL 2024 – OLYPICKS

OLYBET / FREE-TO-PLAY MÄNGUD / CHAMPIONS LEAGUE 09/04

Tasuta ViktoriinidAntud viktoriin käib 09. aprilli UEFA Meistrite Liiga veerandfinaalide kohta:
09. aprill 2024, kell 22:00
Arsenal vs Müncheni Bayern
Real Madrid vs Manchester City

Arsenal vs Müncheni Bayern mäng toimub Londonis Emirates staadionil. See mäng on UEFA Meistrite Liiga väljalangemisetapis, täpsemalt veerandfinaalis. Mõlemad meeskonnad on näidanud tugevat sooritust jõudmaks sellesse etappi, ja mäng lubab tulla põnev. Arsenal, kes on näidanud seni väga tugevat mängu, on ka antud kohumise üsna suur favoriit.


Real Madrid vs Manchester City mäng toimub Santiago Bernabéu staadionil, Madridis. See on kahe tippmeeskonna vaheline põnev vastasseis, mis kuulub UEFA Meistrite Liiga väljalangemisetappi​. Mõlemal meeskonnal on mängu eel mõningaid vigastusmuresid. Real Madridil võib olla tagasi rivis Luka Modric, kes on taastunud hamstringlihase vigastusest, kuid nad peavad hakkama saama ilma Dani Ceballosita, kellel on reielihase probleem. Eduardo Camavinga võib jätkata kaitse vasakpoolses ääres, kus ta on hooaja jooksul hästi hakkama saanud. Manchester City poolel on Nathan Ake hamstringi vigastuse tõttu mängust eemal ja Cole Palmeri osalemine on kahtluse all pahkluu probleemi tõttu​.

Oodata on tasavägist ning taktikaliselt huvitavat lahingut kahe juhendaja, Pep Guardiola ja Carlo Ancelotti vahel, kes mõlemad soovivad oma meeskonda edasi viia järgmisesse ringi.

10. APRILL 2024 – OLYPICKS

OLYBET / FREE-TO-PLAY MÄNGUD / CHAMPIONS LEAGUE 10/04

Antud viktoriin käib mängude kohta:
10. aprill 2024, kell 22:00
Paris Saint-Germain vs Barcelona
Atletico Madrid vs Borussia Dortmund

Tasuta ViktoriinidParis Saint-Germain vs Barcelona mäng peetakse Pariisis, Parc des Princes staadionil. Paris Saint-Germaini ründekvartetti moodustavad tõenäoliselt Angel Di Maria, Marco Verratti, Mbappe ja Mauro Icardi, kuna Neymar ei mängi vigastuse tõttu. Barcelona ei ole vigastuste osas nii õnnelikus seisus; Gerard Pique, Sergi Roberto ja Ronald Araujo on vigastuste tõttu eemal. Lisaks on Ansu Fati ja Philippe Coutinho kindlasti mängust väljas. Ronald Koeman võib jätkata 3-4-1-2 formatsiooni kasutamist, mis on hiljutistes mängudes hästi töötanud​.

Statistika järgi on PSG ja Barcelona kohtunud Meistrite Liigas 13 korda, kusjuures PSG on võitnud neli korda ja Barcelona viis korda. Kohtumisi on alati iseloomustanud rohke skoorimine; alates 2012. aastast on nende vahelises üheksas mängus löödud kokku 37 väravat, Neymari ja Messi olles peamised väravalööjad. PSG on oma kodus peetud mängudes Barcelonaga suutnud lüüa vähemalt kaks väravat neljal korral viiest​​.

Ennustatakse väga põnevat mängu, kus mõlemad meeskonnad mängivad avatud jalgpalli. PSG ründajad võivad ära kasutada Barcelona vigastustest räsitud kaitset, samas kui Barcelona peab aktiivselt väravaid jahtima, et edasipääsu lootusi elus hoida. Kuigi 2016-2017 aasta tagasitulek on pigem unistus, oodatakse, et PSG pääseb edasi pärast pingelist viiki​​.

Mõlema meeskonna taktikalised valikud ja võimalikud algkoosseisud näitavad, et ees ootab tuline ja meelelahutuslik mäng, kus kumbki meeskond ei taha alla anda. PSG on kohtumise favoriit.


Atletico Madrid vs Borussia Dortmund mäng peetakse Atletico kodustaadionil Cívitas Metropolitano staadionil Madridis.

Mõlemad meeskonnad on näidanud võimekust UEFA Meistrite Liiga varasemates etappides ja oodata on tasavägist ning strateegilist mängu. Atletico Madridi lähenemine mängule tugineb tugevalt nende kaitsele ja vasturünnakutele, samas kui Borussia Dortmund on tuntud oma kiire tempo ja ründava jalgpalli poolest. Võtmetähtsusega mängijate esitus võib saada otsustavaks teguriks, kuidas mäng kulgeb ja milline meeskond võtab ülekaalu veerandfinaali avakohtumises.

Kuna mõlemad meeskonnad on tuntud oma võitlusvaimu ja kvaliteedi poolest Euroopa suurimal areenil, siis kindlasti pakub see mäng jalgpallisõpradele palju põnevust ja meelelahutust. Antud mängus eelistavad kihlveokontorid üsna üheselt Atletico Madrid meeskonda.


OLYPICKS TASUTA VIKTORIINID – KUIDAS OSALEDA

Tasuta Viktoriinid

  • Osaleda saad Olybeti veebilehel:
    OLYBET / FREE-TO-PLAY MÄNGUD
  • Kui Sul ei ole veel kontot, siis esmalt registreeri omale konto.
    Konto loomine


  • Küsimustele saab vastata kuni mängude alguseni, vastavalt 09. ja 10. aprill 2024, kell 22:00.
  • Kui oled loginud sisse oma Olybeti kontole, siis vali peamisest menüüst “FREE-TO-PLAY MÄNGUD” ja ava soovitud OlyPicks viktoriin.
    • Igas viktoriinis saad osaleda 1 kord.
    • Sind ootab 6 küsimust.
      Kui saad 6 õiget vastust, siis võidad omale 20 € väärtusega freebeti.
      Kui saad 5 õiget vastust, võidad 5 € freebeti.


Saadud freebet kehtib vabalt valitud spordile koefitsiendiga 1.5 või kõrgem. Freebetiga saadud netovõit on pärisraha, millele puudub läbimängimise nõue.

button mangima boonused 11  Olybet tervitusboonus
€25 RISKIVABA PANUS + €10 FREEBET
Olybet logoTee €25 sissemakse ja saad €25 riskivaba panuse ning €10 tasuta panuse! Saadud võidud ja tagasi saadud raha on koheselt Sinu oma, ühtegi lisatingimust ei ole.
    Kasuta võimalust panustada 100% RISKIVABALT! 
      Rohkem infot siit: LINK
      Konto loomisel kasuta boonuskoodi:  SPORT25 
      €25 RISKIVABA PANUS BOONUS 1

      OLYBET SPORDIENNUSTUS ÜLEVAADE


      soundicon

      ÄRA MAGA MAHA PARIMAID PAKKUMISI!

      Spämmi ei saadeta! Uudiskirjast on võimalus loobuda igal hetkel.

      LYRA KASIINO ÜLEVAADE