Arhiiv

X3000 SPORDIENNUSTUSE KAMPAANIA: VÕIDA VIP-PILETID LÄTI WRC RALLILE

WRC VIP

X3000 SPORDIENNUSTUS: WRC VIP

88
WRC VIP X3000 spordiennustuse eripakkumine.

X3000 spordiennustuse kampaania pakub sulle võimalust võita eksklusiivsed VIP-piletid WRC Liepāja Rallile. Selleks, et osaleda, aktiveeri pakkumine X3000 kampaanialehel ja tee mängueelseid spordipanuseid vähemalt 20 € eest. Osaledes mõlemal loosiperioodil, suurendad oma võiduvõimalusi, sest saad topelt võimaluse VIP-piletite loosis.

Ära maga maha seda suurepärast võimalust ja tee spordipanus juba täna!

WRC VIP ERIPAKKUMINE

WRC VIP

  • 1. Kampaaniaperiood: 27. maist kuni 4. juunini 2024
  • 2. Kampaaniaperiood: 24. juunist kuni 2. juulini 2024

  • Aktiveeri pakkumine: Mine X3000 kampaanialehele ja aktiveeri pakkumine.
    X3000 / PROMOD / SPORDI PAKKUMISED / VÕIDA VIP PILETEID LÄTI WRC RALLILE
  • Tee panus: Tee mängueelseid spordipanuseid kokku vähemalt 20 € eest.
    • Panuseid võid teha vabalt valitud koefitsiendiga.
  • Osale loosis: 20 € panuse eest kampaaniaperioodil saad ühe virtuaalse loosipileti.

AUHINNAD

  • VIP Piletid: VIP piletid loositakse välja peale teise loosiperioodi lõppu. Kui osaled mõlemal loosiperioodil, osaled VIP-piletite loosis kahe virtuaalse piletiga. Iga VIP pilet on väärtusega 690 €.
    • VIP piletid WRC Liepāja Rallile annavad juurdepääsu spetsiaalsetele VIP-aladele igal rallipäeval, sealhulgas Biķernieki rajal, Talsi linnas, Liepāja linnas ja Vecpils Power Stage’il. VIP pilet maksab 690 eurot ja sisaldab tervitusjooki, toitlustust, avatud baari ning suurepärast vaadet rallietappidele. Lisaks pakutakse laste mänguala ja ekraani, mis võimaldavad rallit jälgida erinevatest vaatenurkadest. VIP piletid ei sisalda parkimist, kuid parkimispassi saab eraldi osta. VIP piletid on saadaval ka ühe- ja kahepääsme variantidena. Rohkem infot leiad siit.

  • Lisaauhinnad: Mõlema loosiperioodi lõppedes loositakse lisaks välja 4-päeva tavapileteid kahele Liepāja Rallile ja X3000 pusad.

Oluline märkus: loosis olevad piletid ei sisalda majutust ega transporti.

WRC VIP X3000 Sport

WRC Tet Rally Latvia 2024

WRC Tet Rally Latvia 2024 toimub 18.–21. juulil ja on ajalooliselt esimene WRC etapp Lätis. Üritus hõlmab mitmeid linnu ja piirkondi üle kogu Läti, sealhulgas Rīga, Liepāja, Tukums, Talsi, Kuldīga ja Dienvidkurzeme regioon.

WRC VIPRalli algab 18. juulil Rīgas Biķernieki rajal. Järgnevatel päevadel toimuvad kiiruskatsed Tukumsis ja Talsis (19. juulil), Kuldīgas ja Dienvidkurzemes regioonides ning Liepājas (20. juulil). Ralli lõpeb 21. juulil Dienvidkurzemes.

Tet Rally Latvia korraldajad on teinud tihedat koostööd FIA ja WRC promootoritega, et tagada ürituse kõrge tase. Rally toimub kruusateedel, mis on tuntud oma keerukuse ja kiirete lõikude poolest, nõudes sõitjatelt täpsust ja osavust. Lisaks on WRC üritus oluline verstapost Läti autospordile, kajastades riigi valitsuse ja kohalike omavalitsuste tugevat pühendumust rallispordile.

Tet Rally Latvia 2024 piletid varieeruvad sõltuvalt päevast ja pileti tüübist. Üldiselt on ühe päeva piletihinnad umbes 35-40 eurot, samas kui kogu rallile juurdepääsu võimaldav nelja päeva pass maksab 85 eurot. Soodustused kehtivad pensionäridele, noortele ja puudega inimestele, kellele hinnad algavad 11 eurost. Lapsed kuni 10 aastat pääsevad üritusele tasuta.

VIP piletid, mis pakuvad eksklusiivset juurdepääsu ja lisateenuseid, on oluliselt kallimad, varieerudes 300-340 eurot päevas ja 690 eurot kogu ralliperioodi vältel.

 

X3000 sport tervitusboonus

X3000 SPORDIENNUSTUSE ÜLEVAADE


X3000 SPORDIENNUSTUSE KAMPAANIAD

soundicon

ÄRA MAGA MAHA PARIMAID PAKKUMISI!

Spämmi ei saadeta! Uudiskirjast on võimalus loobuda igal hetkel.

POSIDO KASIINO ÜLEVAADE
Translate »