Sport Eriti Kuum Riskivaba Panus Winnerz-sport

WINNERZ SPORDIENNUSTUSE PAKKUMINE – KUNI 40 € EEST TASUTA PANUSED!

Tasuta panused

TEE KOMBO, VÕIDA TASUTA PANUSEID!

92
Tasuta panused kuni 40 € eest!

Sel hooajal algab Meistrite liiga täiesti uues formaadis ja Winnerz spordiennustus annab sulle suurepärase võimaluse seda nautida! Tee kombopanuseid Meistrite liiga mängudele ja saa kuni 40 € väärtuses tasuta panused (8 x 5 €)!

Naudi jalgpalli, tee oma ennustused ja kasuta ära kõik võimalused, mida see Winnerz kampaania pakub! Tee vähemalt 5 € kombopanuseid, vali oma favoriidid ja võta boonus.

Panusta mistahes jalgpalli sündmustele! Rohkem meeskondi, rohkem võimalusi! ⚽💥

KAMPAANIA AJAKAVA JA TINGIMUSED

Tasuta panused

  • Kampaania toimub ajavahemikul:
    16. september kuni 29. jaanuar 2025


  • Tee vähemalt 5 € kombopanus Meistrite liiga mängudele.
    • Kombopanus peab koosnema vähemalt 4 valikust, millest iga koefitsient on vähemalt 1.5.
    • Valikud peavad koosnema sama päeva Meistrite liiga mängudest.
  • Igal Meistrite liiga mängupäeval saad teenida ühe tasuta panuse.
    • Tasuta panused laekuvad sinu mängijakontole kahe päeva jooksul pärast kombopanuste tulemuste selgumist.

Tasuta panuseid saab kasutada kõikidele jalgpalli sündmustele minimaalse koefitsiendiga 1.5. Tasuta panusega saadud netovõidule puudub läbimängimise nõue.

TASUTA PANUSED – TINGIMUSED

TINGIMUS DETAILID
Tasuta panuse suurus 5 €
Maksimaalne väljamakse 250 €
Minimaalne koefitsient 1.5
Maksimaalne koefitsient 50
Aega läbimängimiseks 7 päeva

Alusta oma panustega juba täna ja kasuta võimalust teenida tasuta panused! ⚽🔥

Tasuta panused nupp "MÄNGIMA"

MEISTRITE LIIGA

Meistrite Liiga 2024/2025 hooaeg on käimas uue formaadiga, mida nimetatakse "Šveitsi mudeliks". Võistlustesse on kaasatud 36 meeskonda, mis on jaotatud üheks suureks liigatabeliks, kus kõik meeskonnad mängivad kaheksa mängu – neli kodu- ja neli võõrsilmängu. Hooaja lõpus pääsevad tabeli esimesed kaheksa otse 16 parema hulka. Need, kes lõpetavad 9. kuni 24. kohal, mängivad play-off’ides, mille võitjad pääsevad samuti 16 hulka​.

Tasuta panusedHooaja lõpplahing, UEFA Meistrite Liiga finaal, toimub 31. mail 2025 Müncheni Allianz Arenal. See staadion on Bayern Müncheni koduareen ja on varemgi suuri jalgpalliüritusi võõrustanud​.

Liiga faasi esimesed mängud algasid 17. septembril ning järgnevad voorud on kavandatud oktoobris, novembris, detsembris ning järgmise aasta jaanuaris. Seejärel jätkub võistlus veebruaris play-off’idega, millele järgnevad märtsis, aprillis ja mais toimuvad väljalangemismängud​.

Üldiselt on uus formaat toonud kaasa rohkem mänge ja suurema konkurentsi, kuid on ka skeptikuid, kes peavad kalendrit liiga koormavaks. Kuidas uus süsteem klubidele ja fännidele meeldib, selgub hooaja edenedes.

Šveitsi Mudel

Šveitsi mudel on turniiri formaat, mis on laialdaselt kasutusel males, kuid on nüüd rakendatud ka Meistrite Liigas. Šveitsi süsteem võimaldab suurel arvul võistkondadel mängida piiratud arvu voorude jooksul ilma, et nad peaksid kohe välja langema. See tähendab, et iga voorus mängivad võistkonnad üksteisega, põhinedes nende senise turniiri jooksul saavutatud tulemustele. Eesmärk on võimaldada iga meeskonna mängida sarnase tasemega vastastega, mis aitab vähendada juhuslikkust ja suurendada õiglust.

Meistrite Liigas on Šveitsi mudelit kohandatud nii, et 36 võistkonda mängivad kaheksa vooru (neli kodus ja neli võõrsil), mille tulemused paigutatakse ühte liigatabelisse. Lõpuks pääsevad tabeli esimesed kaheksa meeskonda otse viimasesse 16 hulka, samas kui üheksandast kahekümne neljandani jäävad meeskonnad peavad mängima play-off’e, et jõuda viimasesse 16 hulka.

Suurimad Favoriidid

Suurimad favoriidid UEFA Meistrite Liigas 2024/25 hooajaks on Manchester City ja Real Madrid, mõlemad on oma võimsate meeskondadega ja tugevate esitustega eelmistel hooaegadel kindlad soosikud.

Tasuta PanusedManchester City, kes on hiljuti näidanud suurepäraseid tulemusi nii kodustel kui rahvusvahelistel võistlustel, on kindlasti üks peamisi tiitlipretendente. Real Madrid, kes on võitnud Meistrite Liiga rekordilised 15 korda, lisas oma ridadesse tippmängija Kylian Mbappé, mis teeb neist veelgi tugevama võistkonna​.

Arsenal, Bayern Munich, Barcelona ja Liverpool on samuti kõrgelt hinnatud, igaühel oma tugevused ja väljakutsed eesootaval hooajal. Arsenal näiteks on tuntud oma ründava mängustiili poolest ja neil on mitmeid maailmatasemel mängijaid, mis teeb neist tugeva konkurendi​. Bayern Munich, kes otsib meeleheitlikult Euroopa tiitlit, on samuti väga tugevas seisus, eriti arvestades nende sügavat mängijate nimekirja ja ambitsioone​.

Need meeskonnad on hooaja eel seatud suurimateks soosikuteks ja nende mängud tõotavad tulla väga põnevad. Jälgi nende edasist käekäiku, et näha, kuidas nad uues "Šveitsi mudeli" formaadis hakkama saavad.

 

Winnerz Spordiennustuse Tervitusboonus

WINNERZ SPORDIENNUSTUSE ÜLEVAADE


WINNERZ SPORDIENNUSTUSE KAMPAANIAD

soundicon

ÄRA MAGA MAHA PARIMAID PAKKUMISI!

Spämmi ei saadeta! Uudiskirjast on võimalus loobuda igal hetkel.

OLYBET SPORDIENNUSTUS ÜLEVAADE
Translate »