Sport Riskivaba Panus Winnerz-sport

WINNERZ E-SPORT: LEAGUE OF LEGENDS MAAILMAMEISTRIVÕISTLUSTE KAMPAANIA

E-SPORDI PANUSED

E-SPORDI PANUSED

88
League of Legends s-spordi panused Winnerz spordiennustuses, osale ja panusta riskivabalt!

League of LegendsAasta suurim e-spordi sündmus on käes! Naudi League of Legends Maailmameistrivõistlusi ja tee ennustusi, et osa saada erilisest kampaaniast.

Iga vähemalt 50 € panuse eest, mille teed League of Legends Maailmameistrivõistlustele, saad 5 € riskivaba panuse. Kokku võid teenida kuni viis riskivaba panust, mis teeb kokku 25 € väärtuses riskivabad e-spordi panused! 🕹️

Teenitud riskivabad panused on kasutatavad mistahes e-spordi sündmustele ja võivad tuua sulle kuni 250 € võidu!

👾 Ära jäta võimalust kasutamata ja alusta panustamist juba täna!

KUIDAS KAMPAANIAS OSALEDA

League of Legends

  • Kampaania toimub ajavahemikul:
    23. september kuni 02. november 2024.

    • Kampaanias osalemiseks pead olema vähemalt 18-aastane.

  • Tee vähemalt 50 € suurune panus League of Legends Maailmameistrivõistlustele Winnerz spordiennustuse platvormil. Panuse koefitsient peab olema vähemalt 1.5.
  • Pärast kvalifitseeruva panuse tegemist lisatakse sinu Winnerz kontole 5 € riskivaba panus (48 tunni jooksul).
    • Riskivaba panus kehtib e-spordile panustamiseks.
    • Kokku võid teenida kuni viis riskivaba panust ehk kokku 25 € väärtuses riskivabu panuseid.
    • Riskivaba panus kehtib nii üksik-, multi- kui süsteempanuse puhul. Panuse koefitsient peab olema vähemalt 1.5.
    • Kõik riskivabad e-spordi panused kehtivad 7 päeva pärast lisamist.
    • Kõik võidud on koheselt sinu raha, ühtegi lisatingimust ei ole.

RISKIVABA PANUSE KASUTAMINE

Tingimus Kirjeldus
Minimaalne koefitsient 1.5
Maksimaalne koefitsient 50
Kasutamise aeg 7 päeva

Ära jäta võimalust kasutamata – tee oma e-spordi panused ja naudi League of Legends Maailmameistrivõistlusi täiel rinnal! 🎮

 League of Legends nupp "ALUSTA SIIT"

RISKIVABA PANUSE KASUTAMINE

League of LegendsLeague of Legends Maailmameistrivõistlused 2024, mida tuntakse ka kui Worlds 2024, tõotab tulla äärmiselt põnev. Võistlus toimub erinevates Euroopa linnades, alustades Berliinis, seejärel liikudes Pariisi ja lõpetades suurejooneliselt Londoni O2 Arenal. Võistlustulle astub 20 tippmeeskonda üle maailma, kes on jaotatud kolme etappi: Play-In, Swiss ja Knockout​.

2024. aasta League of Legends Maailmameistrivõistlustel võisteldakse mängus: “League of Legends“. See on Riot Games’i poolt loodud meeskondlik mitmemängija võrgupõhine lahinguvälja mäng, mis on e-spordi võistluste seas üks populaarsemaid ja enim jälgitavaid. Worlds 2024 keskendub sellele mängule, tuues kokku maailma parimad meeskonnad, et võistelda LoL-i maailmameistri tiitli nimel.

League of Legends Maailmameistrivõistlusi (World Championship) korraldati esimest korda 2011. aastal. See turniir tähistas e-spordis uue ajastu algust ja on sellest ajast alates kasvanud üheks suurimaks ja populaarseimaks e-spordi sündmuseks maailmas. Esimesed maailmameistrivõistlused toimusid Rootsis DreamHack Summeri raames ning võitjaks tuli Euroopa meeskond Fnatic.

Formaat on järgmine:

  • Play-In etapp: Algab 25. septembril Berliinis, kus 8 meeskonda võistlevad topelteliminatsiooni formaadis. Ülemise ringi kaotajad peavad vastamisi minema teise ringi võitjatega, et püsida mängus. Vaid neli parimat liiguvad edasi Swiss etappi.
  • Swiss etapp: Siin võistlevad 16 meeskonda, sealhulgas 12 otse kvalifitseerunut ja neli Play-In faasist edasipääsenut. See etapp koosneb viiest voorust, kus mängitakse Bo1 matše, välja arvatud kvalifikatsiooni- ja elimineerimismängud, mis on Bo3.
  • Knockout etapp: Kaheksa parimat meeskonda võistlevad ühekordse eliminatsiooni turniiril, kus mängud on Bo5 formaadis, mis kulmineerub 2. novembril toimuva grand finaaliga Londonis.

League of LegendsVõistkonnad, mida silmas pidada, on:

  • Lõuna-Korea meeskonnad nagu Gen.G Esports ja Dplus, kes on tuntud oma võimsate etteastete poolest rahvusvahelistel võistlustel.
  • Hiina meeskonnad nagu Bilibili Gaming ja Top Esports, kes on samuti näidanud tugevat sooritust.
  • Euroopa tiimid nagu G2 Esports ja Fnatic, kes on oma piirkonnas domineerinud ja loodavad seda edu rahvusvahelisel areenil korrata​.

Auhinnafondiks on sel aastal muljetavaldav 2,225,000 dollarit, millest võitjameeskond saab 450,000 dollarit. See lisab veelgi põnevust, kuna meeskonnad võitlevad mitte ainult au ja kuulsuse, vaid ka suure rahalise preemia nimel.

Võistlus pakub kindlasti palju põnevust ja ettearvamatuid hetki, muutes selle üheks aasta oodatuimaks e-spordi sündmuseks.

 

Winnerz Spordiennustuse Tervitusboonus

WINNERZ SPORDIENNUSTUSE ÜLEVAADE


WINNERZ SPORDIENNUSTUSE KAMPAANIAD

soundicon

ÄRA MAGA MAHA PARIMAID PAKKUMISI!

Spämmi ei saadeta! Uudiskirjast on võimalus loobuda igal hetkel.

Betsafe spordiennustuse tervitusboonus
Translate »