VÕIDA UNISTUSTE REIS DUBAISSE – LUKSUSLIK PUHKUS KAHELE

Reis Dubaisse

VÕIDA LUKSUSLIK REIS DUBAISSE KOOS COOLBETIGA!

86
Reis Dubaisse läbi Coolbet spordiennustuse.

Kas oled valmis unustamatuks puhkuseks? Coolbet spordiennustus annab sulle võimaluse võita eksklusiivne luksusreis kahele Dubaisse! Päikselised rannad, ikoonilised vaatamisväärsused ja 5-tärni hotell ootavad sind! Osaledes selles kampaanias võid lisaks võita ka rahalisi auhindu ja tasuta panuseid.

Panusta vaid 10 € ja iga panusega saad ühe loosipileti – mida rohkem panustad, seda suuremad on sinu võiduvõimalused!

OSALEMISE JUHISED

Reis Dubaisse

  • Kampaania toimub ajavahemikul:
    07. oktoober kuni 13. oktoober 2024
  • Kui Sul ei ole veel Coolbet’is kontot, siis registreeri omale konto.
    Liitumisel saad koheselt tasuta keerutused!

    Konto loomine


  • Liitu kampaaniaga ja kasuta Coolbet lehel boonuskoodi: DUBAI24
    COOLBET / KAMPAANIAD / SPORT / VÕIDA UNISTUSTE REIS DUBAISSE
  • Panusta vähemalt 10 € mis tahes spordialale, minimaalse koefitsiendiga 1.70
  • Märgi enne panuse kinnitamist oma panustamissedelil märkeruut „Reis Dubaisse
  • Iga 10 € panuse eest saad ühe loosipileti. Loosipileteid võid teenida kuni 200!

Loosimine toimub 15. oktoobril 2024, ja peaauhind ehk reis Dubaisse on planeeritud novembriks 2024 (täpsed kuupäevad võivad varieeruda).

PEAAUHIND JA TEISED AUHINNAD

KOGUS AUHIND
1x Kõik hinnas reisipakett Dubaisse kahele
Lennupiletid kahele Dubaisse (edasi-tagasi)
Majutus: 6 ööd luksuslikus all-inclusive hotellis
Reisiraha: 1000 €, et saaksid nautida kõiki Dubai võimalusi ja atraktsioone
1x 500 €
1x 250 €
1x 150 €
1x 50 €
50x 10 € tasuta panus

Ära lase oma unistustel oodata – osale ja võida luksuslik puhkus! 🌴

  • Rahapreemiatel on 1x panustamisnõue minimaalse koefitsiendiga 1.50 spordiennustuses
  • Tasuta panuse preemiatel on 3x panustamisnõue minimaalse koefitsiendiga 1.50

REIS DUBAISS "ALUSTA SIIT"

REIS DUBAISSE

REIS DUBAISSE

Kujuta ette end Dubais – linnas, mis on täis luksust, päikesepaistet ja lõputuid elamusi! Dubai pole lihtsalt reisisihtkoht, vaid unustamatu seiklus: modernsete pilvelõhkujatega ääristatud siluetist kuni iidsete turgudeni, kus lõhnab eksootiliste vürtside ja aroomiõlide järele. See on paik, kus saad korraga kogeda nii kõrbet kui ka maailma üht kõige ikoonilisemat linna. Luksuslikud rannad, avarad ostukeskused ja uskumatud arhitektuurilised imed ootavad sind!

VIP reis DubaisseDubai on ideaalne sihtkoht, kui tahad puhata kuninglikult, nautida sooja päikest ning avastada põnevat ja mitmekülgset kultuuri. Siin on mõned vaatamisväärsused ja elamused, mida kindlasti kogema pead:

  • Burj Khalifa – maailma kõrgeim pilvelõhkuja, kust avaneb hingemattev vaade kogu linnale ja kaugemalegi.
  • Dubai Mall – ostle mis süda ihkab ühes maailma suurimas ostukeskuses, kus leiad lisaks eksklusiivsetele poodidele ka suure akvaariumi ja lõbustuspargi.
  • Palm Jumeirah – ikooniline palmikujuline tehissaar, kus asuvad luksuslikud hotellid, rannad ja maailmakuulus Atlantis The Palm.
  • Dubai kõrbesafari – kogemus, kus saad nautida adrenaliinirohkelt sõitu liivadüünidel, kohtuda beduiinidega ja osaleda õhtuses kõhutantsu ja elava muusika etenduses.
  • Dubai Miracle Garden – õiteparadiis kõrbes, kus on sadu erinevaid lilleinstallatsioone ja värvide mängu, mida mujalt maailmast ei leia.
  • Souk’id ja turud – avasta kullaturg ja vürtsiturg, kus saad kaasa osta kohalikke käsitöötooteid, kalliskive ja parimaid lõhnu.

Dubai on osa Araabia Ühendemiraatidest ja järgib islamikultuuri, mis tähendab, et seal on teatud käitumisnormid ja kombed, millest turistidel on oluline teadlik olla. Kuigi Dubai on üks kõige liberaalsemaid moslemiriike, kehtivad seal siiski mõned ranged reeglid, mille rikkumisel võivad olla tõsised tagajärjed.

Siin on peamised asjad, mida peaksid Dubais olles järgima:

  • Riietus: Kuigi hotellide ja rannakuurortide territooriumil on lubatud kanda rannariideid ja suvekleite, on mujal linnas viisakas kanda tagasihoidlikumat riietust. Avalikes kohtades, nagu ostukeskustes ja turgudel, soovitatakse kanda riideid, mis katavad õlad ja põlved. Erinevates mošeedes või religioossetes paikades tuleb katta kogu keha, sealhulgas pea (naistel).
  • Avalik kiindumuse näitamine: Kuigi näiteks abielupaaride puhul on käest kinni hoidmine aktsepteeritud, võivad avalikud kiindumuseavaldused, nagu kallistamine ja suudlemine, põhjustada probleeme. Avalikes kohtades soovitatakse neist žestidest hoiduda.
  • Reis DubaisseAlkoholi tarbimine ja avalik käitumine: Dubais on alkoholi võimalik tarbida ainult litsentseeritud baarides, restoranides ja hotellides. Avalikus kohas alkoholijoobes viibimine on rangelt keelatud ja võib viia rahatrahvi või arestini. Samuti on keelatud joobes auto juhtimine, ning rikkumise korral on trahvid väga karmid.
  • Pildistamine ja filmimine: Inimeste pildistamine ilma nende loata on seadusevastane, eriti naiste pildistamine. Samuti tuleks vältida valitsushoonete ja sõjaväerajatiste pildistamist.
  • Keelatud ained ja ravimid: Dubais on nulltolerants narkootikumide suhtes, ning isegi väikese koguse omamine võib kaasa tuua pikki vanglakaristusi. Sama kehtib ka mõnede ravimite kohta, mida Eestis võib legaalselt kasutada, kuid Dubais on need keelatud (nt teatud uinutid ja antidepressandid). Ravimite võtmisel on soovitatav eelnevalt uurida nende seaduslikkust.
  • Austus kohalike vastu: Kuna islamiusk on ühiskonnas väga olulisel kohal, tuleks suhtuda viisakalt ja austavalt kohalike kommete ja kultuuri vastu. Näiteks ei ole lubatud islamivastaste kommentaaride tegemine ega kohalike traditsioonide halvustamine.

🌞🌴  Kui järgid neid lihtsaid reegleid, saad nautida Dubais suurepärast puhkust ja kogeda unustamatuid hetki, austades samas kohalikku kultuuriruumi. Avasta Dubai glamuurne elustiil ja lase end kostitada kuninglikul puhkuseelamusel, kus iga päev pakub uusi seiklusi ja avastamisrõõmu! 🏖️✈️

 

Coolbet Sport Tervitusboonus

COOLBET SPORDIENNUSTUSE ÜLEVAADE

COOLBET SPORT KAMPAANIAD

soundicon

ÄRA MAGA MAHA PARIMAID PAKKUMISI!

Spämmi ei saadeta! Uudiskirjast on võimalus loobuda igal hetkel.

COOLBET KASIINO ÜLEVAADE