Arhiiv

GRANDX HIRMUTAV HALLOWEEN €1000 + 2000 SPINNI KASIINOTURNIIR

HIRMUTAV HALLOWEEN

GRANDX HOT SUMMER TURNIIR

86
Hirmutav Halloween GrandX kasiinoturniir. Osale turniiril ja võida enda osa auhinnafondist €1000 + 2000 tasuta keerutust.

Turniir kestab kokku 11 päeva ning auhinna saavad turniiri 20 parimat mängijat. Esikoht saab preemiaks €250 boonusraha ning 350 tasuta keerutust GrandX kasiino Amatic slotimängus. Amatic on üle maailma tuntud kasiinotarkvara arendajaid, olles tegutsenud antud vallas juba ligemale 30 aastat. Ettevõte asutati 90ndatel, täpsemalt aastal 1993. Amaticu kasiinomängud on väga heal tasemel, kus on ilus graafika ja saadaval kõik kaasaegsed funktsioonid.

Arvesse lähevad mängimisel kõik GrandX kasiino slotimängud. Üks uus ja põnev Amatic slotimäng on Wild Witches, mis sobib väga hästi kokku turniiri Halloweeni temaatikaga.

GRANDX HOT SUMMER TURNIIRWild Witches mängu RTP on igati korralik 97,13%-ti. Mäng jõudis online kasiinodesse 07. oktoobril 2022.

Maagilises metsas on lahked ja sõbralikud nõiad, kes ootavad külalisi! Kui sa ei karda, siis lähme teele, mis võib olla küll ohtlik, aga samas teha sind rikkaks! Wild Witches slotimängus on 5 rullikut, 4 rida ja 40 võiduliini. Panuseid saab teha vahemikus 0,10 kuni 100 eurot. Selle mängu wild-sümbol võib lisada täiendavaid wild-sümboleid ja mitmekordistada võidud! Wild Witches on kohandatud kõikidele seadmetele ja on saadaval GrandX kasiinos nii mängu- kui pärisrahaga mängimiseks.


HIRMUTAV HALLOWEEN

Osale GrandX kasiinoturniiril ja proovi uusi ning põnevaid Amatic slotimänge. Kui Sul ei ole GrandX kasiinos kontot, siis tasub alustada mängimist koos tervitusboonusega. Kui Sul on juba konto ja oled varasemalt GrandX kasiinos mänginud, siis saad kasutada erinevaid reload boonuseid.


KUIDAS OSALEDA

HIRMUTAV HALLOWEEN KASIINOTURNIIR

  • Kasiinoturniir toimub ajavahemikul:
    24. oktoober kuni 03. november 2022


  • Liitu GrandX lehel kasiinoturniiriga:
    TURNIIRID / “SCARY HALLOWEEN TOURNAMENT” / LIITU
  • Seejärel mängi GrandX kasiinos vabalt valitud Amatic slotimänge. Kogu omale mängimise käigus võimalikult palju punkte, et saaksid edetabelis kõrge koha ja võimalikult suure auhinna.
    • Iga kasiinomängudes panustatud €10 annab ühe punkti edetabelisse. Näiteks kui panustad turniiril kokku €700 eest, siis saad 70 punkti edetabelisse.
    • Turniiri edetabel on nähtav reaalajas GrandX kasiino “HIRMUTAV HALLOWEENITURNIIR” kampaanialehel.
    • Turniiriga saadud boonusraha tuleb mängida läbi 1 kord ja tasuta spinnide võidud 10 korda.

HIRMUTAV HALLOWEEN KASIINOTURNIIR button  GrandX Tervituspakett

GRANDX KASIINO ÜLEVAADE


GRANDX KASIINO KAMPAANIAD

soundicon

ÄRA MAGA MAHA PARIMAID PAKKUMISI!

Spämmi ei saadeta! Uudiskirjast on võimalus loobuda igal hetkel.

TRICKZ KASIINO ÜLEVAADE
Translate »