EUROVISIOON JA CHANZPOOL AUHINNAD NING TASUTA SPINNID

EUROVISIOON JA CHANZPOOL

87
Eurovisioon ja chanzpool auhinnad.

Chanz lehel on saadaval Eurovisiooni teemaline chanzpool võistlus, kus võitja saab omale nii auhinnafondi kui 500 tasuta spinni!

Chanz kasiino on esimene sotsiaalne kasiino maailmas, mis pakub kasutajatele võimalust mängida ja suhelda samaaegselt. See on Eestis registreeritud ja litsentseeritud, seega on mängimine seal täiesti turvaline.

Eurovisioon ja chanzpoolChanzpool on üks Chanz kasiino erilisemaid mänguvariante. Chanzpooli idee seisneb selles, et mängijad saavad sõpradega koos panuseid teha ja võistelda. Chanzpooli kaudu on võimalik teha panuseid erinevatele spordialadele, näiteks jalgpallimatšidele, aga ka erinevatele sündmustele, nagu Eurovisioon.

Chanz kasiino pakub ka lojaalsusprogrammi, mille raames koguvad mängijad punkte iga kord, kui nad kasiinosse sisenevad, teevad uue sissemakse, mängivad mistahes kasiinomänge, võidavad duelli või panustavad Chanzpool’is.

Lisaks pakub Chanz mitmesuguseid boonuseid, mis annavad mängijatele lisamotivatsiooni mängimiseks. Näiteks on neil olemas teretulemast pakett, mis pakub boonuseid esimese nelja sissemaksega ja annab mängijatele kuni €100 eest lisa mängurõõmu.


EUROVISIOON JA CHANZPOOL AUHINNAD

  • Kampaania on saadaval kuni Eurovisiooni finaali alugseni:
    13. mail 2023


  • Eurovisiooni Chanzpooli ja tasuta spinnide info leiad Chanz kampaanialehelt. Kui oled loginud sisse oma Chanz kontole, siis ava “Suurim lauluvõistlus maailmas” kampaania.
  • Osalemiseks vali Chanz lehel Chanzpool ja leia lehe allosas võistlus “Biggest Song Contest In The World!”.
    • Antud Chanzpool võistlusel osalemine maksab €3.
    • Võistlusel on 12 Eurovisiooni sündmust.
    • Samal lehel on nähtav ka võistluse edetabel.
  • Chanzpool võitja saab omale nii võidufondi ja 500 tasuta spinni.

button-alusta-siit-boonused-1 

Chanz tervitusboonus

CHANZ KASIINO ÜLEVAADE


CHANZ KASIINO KAMPAANIAD

soundicon

ÄRA MAGA MAHA PARIMAID PAKKUMISI!

Spämmi ei saadeta! Uudiskirjast on võimalus loobuda igal hetkel.

GRANDX KASIINO ÜLEVAADE