KINGSWIN KASIINO SLOTITURNIIR “SPIN TO WIN: MÄRTSI JÄNESEJAHT”

SPIN TO WIN: MÄRTSI JÄNESEJAHT

Spin to Win: Märtsi Jänesejaht slotiturniir Kingswin kasiinos.

Kingswin tähistab oma juubeliaastat põneva “Spin to Win” turniiride sarjaga, kus iga kuu premeeritakse kõige aktiivsemaid mängijaid kokku 1000 tasuta keerutusega. See erakordne sari viib sind iga kuu uutele põnevatele seiklustele hasartmängude ja meelelahutuse maailmas, pakkudes uusi emotsioone ja võiduvõimalusi.

Kevade ja ülestõusmispühade ootuses pakutakse kasiino “Märtsi Jänesejaht” erivõistlust. See on suurepärane võimalus kogeda kevade värskust ja rõõmu koos Kingswin slotiturniiriga.

Võidetud tasuta spinnid saad põnevas slotimängus Rabbit Garden!

Spin to Win Rabbit GardenRabbit Garden on Pragmatic Play poolt välja antud slotimäng, mis viib mängijad koomiksistiilis mängu, kus peategelasteks on kavalad küülikud. Mängu RTP on keskpärane 95.02%. Mängus on maksimaalne võit kuni x 10000 sinu panusest, ja võiduvõimalused luuakse klastermaksete süsteemi kaudu, mis tähendab, et võidud tulenevad sarnaste sümbolite kogumitest.

Mängu 7×7 ruudustikul saavad mängijad võita, kui nad saavad 5 kuni 15+ sobivat sümbolit klasteris. Võitude suurused varieeruvad, alates väiksematest võitudest, mis makstavad 0.2 kuni 1x panuse suuruseni, kuni suuremateni, mis ulatuvad 20 kuni 150x panuse suuruseni, olenevalt klasteri suurusest. Pärast iga võitu, kõik võidusümbolid kaovad, võimaldades uutel sümbolitel nende kohale langeda ja potentsiaalselt uusi võite tekitada.

Üks mängu ainulaadsetest omadustest on “Coin Collect” mehaanik, kus küülikud varastavad porgandeid, vabastades mündid, mis ilmuvad ruudustikule juhuslikes kohtades. Need mündid võivad tuua kaasa koheseid võite, kui nad asetsevad võiduklastri kõrval.

Võiduringi saab aktiveerida, kui saad mitu porgand-scatter sümbolit ühe keerutuse ajal, mis annab sulle tasuta keerutusi ja suurendab mündivabastuse sagedust.

Mäng pakub ka võimalust “Bonus Buy” funktsiooniks, mis võimaldab mängijatel otse siseneda boonusringi, makstes 100x oma panuse. See funktsioon suurendab RTP-d veidi kõrgemale, 96.08% peale, andes mängijatele parema võimaluse suuremate võitude saamiseks.

“Rabbit Garden” eristub oma lõbusa teema ja uuenduslike funktsioonidega, pakkudes mängijatele meeldivat ja potentsiaalselt tasuvat mängukogemust.

SPIN TO WIN SLOTITURNIIR

SPIN TO WIN Rabbit Garden

  • Kampaania toimub ajavahemikul:
    08. märts kuni 31. märts 2024
  • Osalemiseks turniiril mängi vabalt valitud Kingswin kasiino slotimänge.
    • Turniiriga liitud automaatselt mängides pärisrahaga ükskõik millist slotimängu.
    • Iga panustatud 1 € annab ühe punkti turniiri edetabelisse.
    • Võib teha vabalt valitud suurusega panuseid.
  • Turniiri käigus võidetud tasuta keerutused saab slotimängus Rabbit Garden!
    • Rahalised auhinnad ja tasuta keerutuste võidud tuleb mängida läbi 3 korda.
  • Turniiri edetabeli leiad Kingswin kasiino lehelt:
    TURNIIRID / Spin to Win: Märtsi Jänesejaht


SPIN TO WIN AUHINNAD

KOHT AUHIND
1 300 🔄
2 200 🔄
3 100 🔄
4 90 🔄
5 80 🔄
6 70 🔄
7 60 🔄
8 50 🔄
9 30 🔄
10 20 🔄
button mangima boonused 11  Kingswin Kasiino Tervituspakett

KINGSWIN KASIINO ÜLEVAADE


KINGSWIN KASIINO KAMPAANIAD

soundicon

ÄRA MAGA MAHA PARIMAID PAKKUMISI!

Spämmi ei saadeta! Uudiskirjast on võimalus loobuda igal hetkel.

KOI KASIINO ÜLEVAADE