Kasiino Olybet-kasiino Reload Boonus

OLYBET KASIINO NÄDALAVAHETUSE 50% KUNI 50 € DEPOSIIDI BOONUS! 🤑

Nädalavahetuse Boonus

ANNA NÄDALAVAHETUSELE HOOGU JUURDE OLYBET KASIINOGA!

83
Nädalavahetuse boonus Olybet kasiinos!

Olybet kasiino pakub sulle põnevat võimalust suurendada oma mängurõõmu! Osale “Nädalavahetusele hoogu!” kampaanias ja saa 50% nädalavahetuse boonus summas kuni 50 €. Aktiveeri Olybet’i lehel kampaania, tee sissemakse reedest pühapäevani ja naudi oma lemmikslotte, milleks on spetsiaalselt valitud “Weekend Boost” mängud. Pane tähele, et selle kampaania puhul on läbimängimise nõue suhteliselt karm – pead panustama nii sissemakse kui ka boonusraha 30-kordselt enne, kui saad võidud välja võtta. Soovitame kindlasti see nõue läbi mõelda, et vältida hilisemaid ebameeldivaid üllatusi. 🎯

Weekend Boost kategoorias on palju põnevaid slotimänge, seega valik on kindlasti mitmekesine ja huvitav! Soovitame proovida näiteks ELK Studios slotimängu Book of Toro, kus sind ootab maksimaalne võit kuni 10 000x panuse suurus! 📚✨

Lihtne ja tulus viis oma nädalavahetusele särtsu lisamiseks!

KUIDAS KAMPAANIAS OSALEDA?

Nädalavahetuse Boonus

  • Kampaania toimub ajavahemikul:
    reedest 00:00 kuni pühapäevani 23:59
  • Logi sisse oma Optibet'i kontole (vajadusel loo konto).
    Konto loomine
  • Aktiveeri kampaania: Vajuta nupule “OsaleOlybet kampaanialehel või aktiveeri pakkumine oma Olybet'i kontol “Minu kampaaniad” alt > "Nädalavahetusele hoogu!" 50% sissemakseboonus
  • Tee sissemakse: Nädalavahetuse boonus saamiseks tee oma Olybet'i kontole sissemakse kampaaniaperioodi jooksul, ehk reedest 00:00 kuni pühapäevani 23:59.
  • Võta oma nädalavahetuse boonus: Saad 50% oma sissemakse summast kuni 50 €. Maksimaalse boonuse saamiseks tee sissemakse 100 €.
  • Mängi ja võida: Kasuta oma boonust ainult “Weekend Boost” kategooria slottides.
    OLYBET / KASIINO / Nädalavahetusele hoogu


Kampaania on saadaval kõikidele vähemalt 21-aastastele OlyBet kasiino kasutajatele.
Kasuta võimalust ja suurenda oma võiduvõimalusi!

KAMPAANIA TINGIMUSED JA NÕUDED

TINGIMUS NÕUE
Maksimaalne lubatud panus boonusrahaga mängides 5 €
Nädalavahetuse boonus5 kasutamine Ainult “Weekend Boost” slottides
Läbimängimise nõue 30x (sissemakse + boonusraha)
Läbimängimise periood Kuni pühapäev 23:59

Ära maga maha võimalust ja lisa oma nädalavahetusele hoogu! 🔥

Nädalavahetuse boonus nupp "VÕTA BOONUS"


Book Toro slotimängOlybet logoKui oled juba Olybet kasiino kasutaja ja otsid võimalust oma kontot täiendada, siis “Nädalavahetusele hoogu!” kampaania on mõeldud just sinule! See reload boonus pakub kõigile olemasolevatele mängijatele võimalust saada oma sissemaksele lisaks kuni 50 € boonust, mida saab kasutada spetsiaalselt valitud “Weekend Boost” kategooria slottides. Nii saad igast mängukorrast võtta maksimumi!

Kui oled aga alles uus liituja, siis soovitame alustada Olybet kasiino tervitusboonusega, mis on turu parim pakkumine! Kõik uued kasutajad saavad nautida unikaalset tervituspaketti: 25 € kasiinokindlustust ja lisaks 10 € pärisraha boonust. See on suurepärane võimalus alustada oma Olybet seiklust täiesti riskivabalt, sest võid kaotada muretult kuni 25 € ja saada selle tagasi!

Kui oled valmis alustama suurema panusega, siis on sul võimalik valida ka traditsiooniline tervitusboonus, mis pakub 100% boonust kuni 400 €. See on ideaalne valik, kui plaanid teha suuremat sissemakset ja soovid kohe mängurõõmu maksimeerida.

Kuid üldjuhul soovitame siiski valida esimene ehk väiksem boonus: 25 € kasiinokindlustus + 10 € pärisraha. See pakub rohkem kindlust ja võimaldab alustada mängimist soodsamalt ja riskivabamalt.

Kui oled oma valiku teinud, siis naudi Olybet kasiino põnevaid kampaaniaid ja suurepäraseid pakkumisi! 

 

Olybet Kasiino Tervitusboonus

OLYBET KASIINO ÜLEVAADE


OLYBET KASIINO KAMPAANIAD

soundicon

ÄRA MAGA MAHA PARIMAID PAKKUMISI!

Spämmi ei saadeta! Uudiskirjast on võimalus loobuda igal hetkel.

Paf kasiino tervitusboonus
Ninja Kasiino Ülevaade
Translate »